07. 11. 2018 - 17:17
NBA ZVIJEZDA OTVORENO: "Zvižduci i uvrede navijača? I ja bih...
907
Shares
NBA ZVIJEZDA OTVORENO:

LOŠ ULAZAK U SEZONU

NBA ZVIJEZDA OTVORENO: "Zvižduci i uvrede navijača? I ja bih to radio da sam na njihovom mjestu...ovo je sramota što radimo!"

Sport.ba
07. 11. 2018 - 17:17
0
Shares

Košarkašima Phoenixa na početku nove sezone ne ide najbolje. Iako su u takmičenje ušli s velikim ambicijama, Sunsi su poslije deset utakmica na skoru 2-8, a poraz od Brooklyna (82:104) pokazao je samo da je tim iz Arizone daleko od željenog nivoa.

Trener Igor Kokoskov je i poslije utakmice rekao da je razočaran igrom svog tima i poručio da je nedostajalo koncentracije u svim poljima, a s mišljenjem svog trenera saglasio se i najbolji igrač tima Devin Booker.

devin-booker

"Baš je bez veze. Borili smo se u prethodnoj utakmici (protiv Memphisa) i mislili smo da smo tada napravili korak naprijed, ali onda smo definitivno otišli dva koraka unazad protiv Brooklyna", kaže Booker i ulazi u detalje utakmice:

nets

"Nismo branili svoj teren. Došli smo u dvoranu i oni (Netsi) su nas počistili pred našim navijačima, što je sramota. Svi dobri timove imaju povjerenje među igračima i dobru hemiju, svi shvataju da moraju da budu podređeni timu zarad višeg cilja. Mi to nemamo. Ne osjećamo se dobro jedni s drugima. Ne borimo se jedni za druge, ne guramo jedni druge naprijed".

booker3

Poslije blamaže protiv Brooklyna, igrači Phoenixa su ispraćeni u svlačionicu sa zvižducima i pogrdnim povicima...

"Uvrede? I ja bih radio isto da sam na njihovom mjestu. Razumijem ih. Jasno nam je da moramo da popravimo stvari. Bar da se potrudimo. Nekada nije bitno koliko daš, već koliko se trudiš", kaže Booker.

suns

(Sport.ba)

Učitaj još novosti