01. 11. 2018 - 15:07
HRVATSKI REPREZENTATIVAC ISKRENO:"Ma on nije, niti je ikada...
907
Shares
HRVATSKI REPREZENTATIVAC ISKRENO:

COPA 90

HRVATSKI REPREZENTATIVAC ISKRENO:"Ma on nije, niti je ikada bio najbolji defanzivac na svijetu."

Sport.ba
01. 11. 2018 - 15:07
0
Shares

Štoper Liverpoola i hrvatske reprezentacije Dejan Lovren odradio je opušteni razgovor za Copa 90 kojeg cijelog možete pogledati u videu, a najviše je odjeknula potvrda izjave koju je dao nakon Svjetskog prvenstva. Glasila je da je on jedan od najboljih odbrambenih igrača svijeta, a sada je to i potvrdio.

lovren2

˝Rekao sam da sam jedan od najboljih na svijetu i mislim da nisam rekao ništa krivo. Naravno, moji mrzitelji uvijek će me opovrgavati, ponekad ne zaslužujem kritike. Pogledate li statistiku, Sergio Ramos griješi više nego ja. Međutim, štiti ga činjenica što nastupa za Real Madrid. I kada griješi, niko ga ne proziva. Ko će te kritizirati kada redovito pobjeđuješ s 5:1, 5:2?˝ - pitao se Lovren koji se baš i ne može buniti s obzirom da u momčadi ima Salaha, Manea i Firmina koji zabijaju kao na traci.

Lovren je i upitan kako bi poredao najbolje braniče na svijetu, a odgovor je iznenadio jer je jako pohvalio stopera Reala i Francuske Raphaela Varanea koji je osvojio sve najveće  trofeje ove godine. Ispred njega je ipak Lovrenov klupski kolega.

lovren

˝Van Dijk svakako. Obojica imamo sjajnu sezonu iza sebe. Drugi bi bio Raphaël Varane, sviđa mi se njegov fudbal i zaslužio je puno više poštovanja nego što ga dobiva, za razliku od recimo Sergija Ramosa. On je bolji štoper od Ramosa, to je slučaj u ovom trenutku, ali i ranije. Osvojio je i Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo. On je trebao biti proglašen za najboljeg stopera svijeta. Ali, Ramos je dobio tu nagradu i to se ne može više izmijeniti˝ - kaže Lovren, a s tom se konstatacijom teško ne složiti.

Na kraju je dodao kako osim njih jako cijeni i Thiaga Silvu, prekaljenog Brazilca koji ima ogromno iskustvo.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti