27. 10. 2018 - 15:46
TRANSFER NIKAD BLIŽE REALIZACIJI: Pogba već u januaru odlazi i...
907
Shares
TRANSFER NIKAD BLIŽE REALIZACIJI: Pogba već u januaru odlazi i to u klub gdje ga BAŠ NE OČEKUJEMO

VRAĆA SE U TORINO

TRANSFER NIKAD BLIŽE REALIZACIJI: Pogba već u januaru odlazi i to u klub gdje ga BAŠ NE OČEKUJEMO

Sport.ba
27. 10. 2018 - 15:46
0
Shares

Već je općepoznata stvar kako je odnos između Josea Mourinha i Paula Pogbe potpuno uništen i kako je svlačionica Manchester Uniteda u lošem stanju. Klub nikako da ispliva iz krize, Portugalac ne želi odustati od svog plana nogometa, a klub mu je daleko od elitnim momčadi Evrope. Može se reći i jako daleko.

Francuski veznjak koji je osvojio naslov Svjetskog prvaka ove godine stigao je na Old Trafford 2016. kada je plaćen ukupnih 105 miliona dolara i tako se vratio u klub koji ga je izgradio pa ga se odrekao. Ipak, sada bi se iz Uniteda opet trebao vratiti u Juventus, tako piše jutrašnje izdanje talijanskog Tuttosporta, a Stara dama navodno već radi oko detalja transfera.

pogba1

Prelazak bi se dogodio već u siječnju kada bi Pogba došao na šestomjesečnu posudbu s obavezom kupnje za 70 milijuna eura sljedećeg ljeta. Juventus bi tako izbjegao financijske zavrzlame zbog velike potrošnje u jednoj sezoni, a Pogba bi pak odmah mogao igrati i Ligu prvaka s obzirom da je UEFA-a maknula pravilo da se ne može igrati za dva kluba tijekom jedne sezone najelitnijeg klupskog takmičenja na svijetu.

Pogba je posebna priča, radi se o silno talentiranom veznjaku kojem na Old Traffordu često spočitavaju loše ponašanje, nezalaganje i oscilacije u igri. Ipak, nema sumnje kako se radi o elitnom igraču koji je jedan od boljih na svojoj poziciji. Njegovim dolaskom Juventus bi stvorio nevjerojatno moćnu momčad i krenuo po naslov u Ligi prvaka.

pogba1

Za United bi to bio poraz i gubitak 35 miliona eura na Pogbi, no njegov sukob s Mourinhom i kritiziranje taktike momčadi dovoljno govori koliko je 'oduševljen' sadašnjim stanjem u klubu.

pogba

pogba-smalling

pogba-mou

pogba

pogba

(Sport.ba)

Učitaj još novosti