03. 10. 2018 - 14:28
Modrić počeo još jedan meč na klupi pa otvorio dušu: Atmosfera...
907
Shares
Modrić počeo još jedan meč na klupi pa otvorio dušu: Atmosfera u svlačionici nije najbolja...

PEREZ U DILEMI

Modrić počeo još jedan meč na klupi pa otvorio dušu: Atmosfera u svlačionici nije najbolja...

Sport.ba
03. 10. 2018 - 14:28
0
Shares

Očasjan niz Real Madrida nastavio se neočekivanim porazom od moskovskog CSKA. Nakon remija s Atleticom i poraza od Seville 3:0, u drugom kolu Lige prvaka presudio im je mladi reprezentativac Hrvatske Nikola Vlašić već u drugoj minuti. 

U prvoj postavi nije bilo Luke Modrića, a Lopetegui je najboljem igraču svijeta dao šansu tek u drugom poluvremenu. Ušao je u 58. minuti, no nije bio učinkovit, a Real je ostao bez gola već treću utakmicu zaredom - prvi put od januara već sada daleke 2007. godine. 

"Frustrirani smo, nismo očekivali ovdje prosuti bodove i atmosfera u svlačionici nije baš najbolja u ovim trenucima. Nismo u krizi, ali ne igramo onako kako bismo trebali. Nema sumnje da ćemo se uskoro vratiti u pobjednički niz. Što se tiče same utakmice, CSKA je pokazao da su dobro organizirani i da imaju jako dobre igrače. Oni su iskoristili svoju priliku, a mi naše nismo", otkrio je Modrić stanje u redovima Reala. 

O prvom poluvremenu na klupi Modrić je rekao kako ga je Lopetegui htio odmoriti jer je igrao tri - četiri utakmice u nizu, no ipak ga je uveo 'jer se u nogometu stvari ne odvijaju uvijek po planu'. 

Realu ni s Lukom nije išlo prema planu, tako da je u grupi G Lige prvaka CSKA trenutno na prvom mjestu sa četiri boda, a Real i Roma imaju po tri. Protiv CSKA Real je igrao i bez ozlijeđenog Garetha Balea, te Ramosa, Marcela i Isca. 

Trenutno imaju prosjek 1,7 gol po utakmici, najlošiji u proteklom desetljeću, a zabijaju svake 52 minute dok su se proteklih sezona vrtili oko 30. Je li ovo sasvim jasan znak da Cristiano im itekako nedostaje? Pokazat će vrijeme...

Pet sati i 19 minuta. Toliko je prošlo od posljednjeg gola Reala. Postigao ga je Marco Asensio u 41. minuti protiv Espanyola u 5. kolu španskog prvenstva. Mediji već uveliko nagađaju o sljedećim potezima Florentina Pereza, a ne isključuje se ni promjena na klupi.  Već su čuju glasine kako bi Lopetegui mogao proći slično kao Rafael Benitez ako se Real pod hitno ne poboljša. Perez sigurno već ima neka rješenja na umu, samo je pitanje do kada će pustiti bivšeg selektora Španije da radi.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti