01. 10. 2018 - 17:19
OVO BI MOGLA BITI JANUARSKA SENZACIJA: Sergeju značajno pala...
907
Shares
OVO BI MOGLA BITI JANUARSKA SENZACIJA: Sergeju značajno pala cijena, stiže 90 miliona iz Londona

TOTTENHAM ŽELI SRPSKOG VEZNJAKA

OVO BI MOGLA BITI JANUARSKA SENZACIJA: Sergeju značajno pala cijena, stiže 90 miliona iz Londona

Sport.ba
01. 10. 2018 - 17:19
0
Shares

Sergej Milinković-Savić bio je proteklog ljeta na meti brojnih velikana, ali na kraju je ipak ostao u Laziju. Vjerovatno protiv svoje volje, ali visina odštete bila je nezadovoljavajuća za sve klubove.

sergej-milinkovic-savic

Podsjećamo, pisalo se da bi fudbaler Lazija mogao postati treći najplaćeniji igrač sveta i da bi mogao pojačati PSG za 150 miliona eura. To se doduše pominjalo kao završen posao, a zatim su se iz dana u dan pominjale nove priče i interesovanje Reala, Uniteda, Barcelone, Juventusa...

milinkovic-savic

Potom je uslijedio Mundijal u Rusiji i veoma blijed nastup u dresu Orlova, pa je interesovanje za Sergeja naglo splasnulo, baš kao i cijena na tržištu.

sergej-milinkovic-savic-lazio

Reprezentativac Srbije je početkom ove sezone potpisao novi ugovor s rimskom klubom, koji mu je značajno povisio primanja, ali partije nisu na nivou iz prethodne sezone. To je uticalo na novi pad cijene, koja sada više nije iznad 100 miliona eura (predsednik Lazija Claudio Lotito navodno tada ponude ispod 120 miliona eura nije ni uzimao u razmatranje).

sergej-milinkovic-savic

Ipak, sada je navodno prema engleskim medijima Sergej ponovo interesantan najjačim ostrvskim klubovima. Ako je vjerovati njima, veoma je zainteresovan Tottenham, koji je spreman ponuditi 90 miliona eura za srpskog vezistu već u januaru.

milinkovic-savic

Bitno je naglasiti da londonski klub proteklog ljeta nije doveo niti jedno veliko pojačanje, para sigurno ima, a u klubu vjeruju da bi Milinković Savić značajno poboljšao kvalitet igre ekipe koja pretenduje za najveće pozicije.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti