27. 09. 2018 - 16:43
MA KO SE TO POJAVIO U LONDONU: Engleska na nogama, ovo znači...
907
Shares
MA KO SE TO POJAVIO U LONDONU: Engleska na nogama, ovo znači samo jedno - dogovor je postignut!

ZIDANE BLIZU UNITEDA - TVRDI DON BALON

MA KO SE TO POJAVIO U LONDONU: Engleska na nogama, ovo znači samo jedno - dogovor je postignut!

Sport.ba
27. 09. 2018 - 16:43
0
Shares

Dogovor između bivšeg menadžera Real Madrida, Zinedine Zidanea, koji bi trebao zamijeniti Jose Mourinha, u Manchester Unitedu bi trebao pasti najkasnije do kraja oktobra. Prema riječima Don Balona, to bi se moglo dogoditi čak prije nego što se forma tima nastavi "rušiti" pod vodstvom Jose Mourinha, a pomenuti tabloid tvrdi da već postoji dogovor između Zidanea i Uniteda.

zinedine-zidane

Francuski stručnjak je preporodio Real Madrid, osvojivši tri Lige prvaka i jedan La Liga naslov u manje od tri pune sezone na "Santiago Bernabeu". Zinedine Zidane je potom odlučio da se odmori, a od tada se nagađa gdje bi mogao. Prvo je bio u planu povratak u Juventus na jednu od čelnih funkcija, a sada je aktuelan samo United.

mourinho

Mourinho izgleda kao potrošena roba na najvišoj razini, a atmosfera na "Old Traffordu" nimalo ne obećava i Englezi su sigurni da će uskoro dobiti otkaz.

hazard1

Ne bi bilo veliko iznenađenje ako Crveni vragovi iskoriste ovu situaciju i zaposle tako veliko ime s impresivnim rekordima, a čini se da već planiraju transferne planove, jer Don Balon izvještava o tome kako Zidane želi potpisati Eden Hazarda iz Chelseaja ako preuzme United.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti