27. 09. 2018 - 16:32
MESSI UTUČEN: Zvijezda Barce mu priznala da odlazi!
907
Shares
MESSI UTUČEN: Zvijezda Barce mu priznala da odlazi!

DON BALON

MESSI UTUČEN: Zvijezda Barce mu priznala da odlazi!

Sport.ba
27. 09. 2018 - 16:32
0
Shares

Zvijezda Barcelone i Holandije Jasper Cillessen je navodno obavijestio Lionela Messija da planira napustiti španske divove sljedeće godine. To je prema pisanju Don Balona, koji je napomenuo kako je bivši igrač Ajaxa rekao Messiju kako će sljedeće godine zatražiti pečat drugog kluba, a igračeva glavna želja je dobiti minute u prvoj postavi.

messi

U izvještaju se također navodi da će Cillessenovo napuštanje kluba pogoditi Messija, jer Argentinac vidi ovog golmana kao nekog ko je vitalan za Barcelonu. Lako je razumjeti zašto bi Cillessen htio napustiti Barcelonu, jer ne izgleda kao da će dobiti previše prilike za nastupe, s obzirom na činjenicu da je iza jednog od najboljih svjetskih golmana na Nou Campu, to jest Marc Andre Ter Stegena.

cillessen-cropped-1h68h95hyrxft1hokyl4yriyl6

Holanđanin za sada dobiva samo priliku u utakmicama Kupa kralja kod Ernesta Valverdea, nešto što smo sigurni da je 29-godišnjaku daleko od zadovoljstva. Ter Stegen je jedan od najbolji svjetskih golmana i ta činjenica ne pomaže Cillessenovom cilju da dobije minute u prvoj momčadi, a izgleda da bi bilo najbolje kladiti se da će on napustiti klub i tražiti svoje mjesto u prvom timu u nekoj drugoj ekipi.

cillesen

Samo će vrijeme reći da li je ovo istina i da li će Cillessen napustiti klub sljedeće godine.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti