19. 09. 2018 - 18:17
'Salah je golgeter i mora biti sebičan!'
907
Shares
'Salah je golgeter i mora biti sebičan!'

ROBBIE FOWLER:

'Salah je golgeter i mora biti sebičan!'

Sport.ba
19. 09. 2018 - 18:17
0
Shares

Kada Cristiano Ronaldo ne doda loptu suigraču koji je u boljoj prilici i onda promaši gol, većina navijača će ga prozvati sebičnim. Ne samo Ronalda, nego i mnoštvo drugih igrača. Ali ako ste ikada pomislili za Mohameda Salaha reći da je sebičan, nemojte, jer njemu je to dopušteno.

lovren-salah

Barem tako smatra Robbie Fowler. On je priznao da je Salah imao nekoliko čudnih odluka u utakmici s Tottenhamom koju je Liverpool dobio 2:1 u subotu, ali i odbio kritizirati Egipćanina jer on mora biti sebičan.

salah4

"Neću početi osuđivati napadače nakon takve sjajne pobjede. Da, Salah je vjerojatno najgori krivac jer pobjeda nije uvjerljivija, ne samo da je promašio nekoliko prilika, nego je napravio i nekoliko sumnjivih odluka kada je imao loptu", rekao je Fowler Mirroru pa dodao:

"Ali on je golgeter. On je navikao zabijati i želi pogoditi mrežu. Znam kako je to i ne mogu ga zbog toga kritizirati. Ne možete se žaliti na njega kada je Liverpoolov napad tako lako razmontirao Spurse."

salah2Salah je u subotu očajno pokušavao postići gol, nekoliko puta nije uposlio bolje pozicionirane suigrače. Ko zna što bi bilo da je odlučio koji put asistirati, možda bi na kraju Liverpool imao potpunu osvetu i sa četiri gola u mreži pokazao Tottenhamu kako su se oni sami osjećali samo godinu dana ranije...

Mnoge je zbunila i Salahova proslava Firminovog pogotka za 3:2 pobjedu nad PSG-om u posljednjim trenucima utakmice na Anfieldu. Kamere su ga uhvatile kako baca bočicu vode pa su svi odmah zaključili da je frustriran i ljubomoran na suigrača, ali liverpulski mediji otkrili su da je slavio uzdignutih ruku, a bočicu bacio tek koju sekundu kasnije...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti