19. 09. 2018 - 17:19
Nevjerovatan SMS koji je nagovorio Firmina da zaigra protiv...
907
Shares
Nevjerovatan SMS koji je nagovorio Firmina da zaigra protiv PSG-a: Oko ti ne treba

SADIO MANE OHRABRIO SAIGRAČA

Nevjerovatan SMS koji je nagovorio Firmina da zaigra protiv PSG-a: Oko ti ne treba

Sport.ba
19. 09. 2018 - 17:19
0
Shares

Liverpoolov brazilski napadač Roberto Firmino bio je pod velikim upitinikom uoči utakmice 1. kola Lige prvaka protiv PSG-a. Ipak, pristao je zaigrati nakon SMS poruke podrške koju je dobio od svog saigrača.

650501-firmino-reuters

Sadio Mane nije uspio zabiti PSG-u u sinoćnoj pobjedi 3:2, ali zato jest Firmino -  i to odlučujući u sudijskoj nadoknadi, a može se reći kako je zapravo veoma zaslužan senegalski napadač.

hd-mane-firmino-can-liverpool-celebrate-1is2htaqlc1ch156ij54e02pwp

Firmino je susret započeo na klupi zbog neugodne povrede oka koju je zadobio protiv Tottenhama u prošlom premierligaškom kolu, nije trebao zaigrati, ali potom mu je došla poruka od dobrog prijatelja i saigrača.

mane-liverpool

„Šta će mu to oko za nogomet?! To sam mu i rekao, poslao sam mu SMS u ponedjeljak i napisao 'Hajdemo, Bobby, potreban si nam'!“, otkrio je Mane.

„Vidjeli ste kako igra nogomet, zabio je neke golove bez gledanja pa sam mu u šali napisao 'Oko ti nije potrebno'", dodao je.

liverpool-firmino-salah

I dobro im je došao jer je treću utakmicu zaredom zabio odlučujući gol za pobjedu, a Redsi su ih upisali čak šest ove sezone u svim takmičenjima. Za vikend protiv Southamptona pokušat će dodati i sedmu u svom impresivnom nizu. Mnogi smatraju da je ovo upravo njihova sezona. Konačno...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti