19. 09. 2018 - 14:53
NAKON PORAZA NA ANFIELDU: Šeici pripremili Tuchelu pojačanje...
907
Shares
NAKON PORAZA NA ANFIELDU: Šeici pripremili Tuchelu pojačanje iz snova!

ALEX SANDRO

NAKON PORAZA NA ANFIELDU: Šeici pripremili Tuchelu pojačanje iz snova!

Sport.ba
19. 09. 2018 - 14:53
0
Shares

PSG je sinoć poražen od Liverpola u grupnoj fazi Lige prvaka u odličnoj utakmici koja je završila sa 3:2. Parižani su do sudijske nadoknade imali bod u džepu, a onda je rezervista Firmino pogodio majstorski.

Sada su glasine krenule i navodno je sve dogovoreno. Glavni cilj Manchester Uniteda, lijevi bek Juventusa Alex Sandro je dogovorio uvjete sa PSG-om, navodi se u izvještaju. Vjeruje se da je brazilski bek bio na vrhu Jose Mourinhove liste, a "The Times" je tvrdio da se United također dogovorio s 27-godišnjakom oko ličnih uvjeta još prije zatvaranja prijelaznog roka.

united

Paris United novine sada izvještavaju kako Sandro preferira transfer u francusku ligu i želi slijediti Dani Alvesa koji je prošlog ljeta napravio isti transfer iz Juventusa u PSG. Juventus je potpisao Cristiana Ronalda iz Real Madrida za 99 miliona funti i vjerovatno će biti u potrazi za naknadu dijela tog novca i vjeruje se da traže oko 60 miliona eura.

alex-sandro-8wbgd1xejpkp1muuzn1ibo9bd

Tuttomercatoweb je prošle sedmice izvijestio da je PSG napravio ponudu od 40 miliona eura ovog ljeta, ali Juventus nije smatrao da je blizu Sandrovoj procjeni te je odbio tu ponudu, dok je glavni izvršni direktor Ed Woodward također odbio da zadovolji Juventusovu traženu cijenu.

alex-sandro

Bianconeri se pridržavaju svojih oružja i zlata, nadajući se da će vezati lijevog beka s novim ugovorom, dok je trenutni ugovor vrijedan do 2020. godine, ako njegova cijena ne bude zadovoljena.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti