16. 09. 2018 - 11:46
PEREZ IZDVOJIO PRAVO BOGATSTVO: U januaru stiže velika Barcina...
907
Shares
PEREZ IZDVOJIO PRAVO BOGATSTVO: U januaru stiže velika Barcina želja, s ovim će zadati najgori udarac omraženom rivalu

PAUL POGBA U CENTRU PAŽNJE

PEREZ IZDVOJIO PRAVO BOGATSTVO: U januaru stiže velika Barcina želja, s ovim će zadati najgori udarac omraženom rivalu

Sport.ba
16. 09. 2018 - 11:46
0
Shares

Real Madrid nije pretjerano bio aktivan ovog ljeta. Kraljevi su sinoć samo remizirali u Bilbau, te je Florentino Perez itekako svjestan da mora dodatno pojačati tim ukoliko želi trofeje ove sezone. Izostanak Cristijana Ronalda, htjeli to priznati ili ne u Madridu, se osjeti, prije svega na golgeterskom planu.

ronaldo2

Sada nam stiže vijest da će Real za zvijezdu iz Premier lige u januaru ponuditi 150 miliona eura! Budući da se Los Blancosi mogu pohvaliti sa velikim imenima kao što su Gareth Bale, Karim Benzema, Luka Modrić i Toni Kroos, izgleda ludo što klub traži više igrača koje želi dovesti u svoje redove.

Međutim, prema Don Balonu, Florentino Perez je u potpunosti ušao u utrku s Barcelonom i Juventusom za veznjaka Manchester Uniteda i francuskog reprezentativca Paul Pogbu, kojeg žele pokušati dovesti u januaru. Vijesti s Otoka govore o tome da je Paul nezadovoljan na "Teatru snova" i da je željan novih izazova. Sigurno je da bi ponudu Kraljeva itekako saslušao.

pogba-mou

Pogba je procijenjen na 150 miliona eura od strane Manchester Uniteda i on bi bio odlično pojačanje za Real uprkos njegovoj nesposobnosti da ubilježi konstantne nastupe za Crvene vragove. Budući da je stigao na Old Trafford iz Juventusa na ljeto 2016. godine, Pogba nije uspio pokazati tačno ono što je trebao i nastupao je na način na koji mnogi navijači to nisu očekivali od njega.

pogba-smalling

Često se Fracnuz nije mogao pronaći u utakmicama, nešto što je nerviralo navijače Uniteda. Unatoč tome, on bi bio veliko pojačanje za Real Madrid, jer je još uvijek jedan od igrača najveće kvalitete na svojoj poziciji.

pogba

Nastupi Pogbe na Svjetskom prvenstvu za Francusku ovog ljeta su trebali ispuniti navijače povjerenjem, jer je dokazao da može da igra na najvišoj razini. Sada ostaje samo da se vidi hoće li Real uspjeti da ga dovede prije nego što to uradi Barcelona ili Juventus koji su također bili povezani sa zvijezdom Crvenih vragova. Naime, Pogba je u vrhu liste želja Katalonaca, te bi Perez eventualnim transferom zadao žestok udarac najvećem rivalu...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti