16. 09. 2018 - 11:53
KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Modrić otkrio gdje odlazi u januaru,...
907
Shares
KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Modrić otkrio gdje odlazi u januaru, apsolutno razočarenje u Madridu!

MEDIASET

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Modrić otkrio gdje odlazi u januaru, apsolutno razočarenje u Madridu!

Sport.ba
16. 09. 2018 - 11:53
0
Shares

Kako prenose brojni italijanski mediji u Italiji, Luka Modrić i dalje nije odustao od transfera u Inter. Tokom cijelog ljeta najbolji igrač Svjetskog prvenstva i najbolji igrač Evrope po izboru UEFA-e, bio je meta Intera. Mnogi su govorili kako je transfer riješena stvar, ali onda je uskočio Florentino Perez i rekao da Luka može ići, ali ako neko plati 750 miliona eura. 

Sada su se pojavile nove informacije kako Luka zapravo želi u Inter, a sve sa ciljem da se suprotstavi Cristianu Ronaldu i Juventusu u borbi za titulu. Ta novost je procurila na žurci povodom njegovog rođendana kada se Hrvat povjerio najboljim prijateljima. 

modric

Odnosi između dva fudbalera i nisu baš najbolji nakon što je Modrić osvojio nagradu za najboljeg igrača, a vrijedi napomenuti da Cristiano Ronaldo nije prisustvovao istoj zbog, kako je navedeno, privatnih razloga. Alarm na Meazzi se upalio i sigurno je da će Inter učiniti sve kako bi obezbijedio usluge najboljeg evropskog igrača.

inter1

Očigledno je da kontakti nisu prekinuti, pa tako Sport Mediaset donosi priču po kojoj se Modrić čuo s Ivanom Perišićem, Marcelom Brozovićem i Šimom Vrsaljkom te im otkrio kako će u januaru postati njihov saigrač. 

modric

Naravno, priča je daleko od provjerene, ali nagovještava kako ništa nije gotovo te da će Inter na zimu ponovno krenuti u lov na Modrića. Međutim, ostaje pitanje kako će nakon svega nagovoriti bijesnog Pereza na transfer jer je prvi čovjek Reala nedavno otkrio da su Talijani željeli dovesti takvog igrača kao što je Modrić bez odštete. Nerazzurrima, pak, ide jako loše u Seriji A, jučer su na svom terenu poraženi od povratnika u društvo najboljih Parme s 0:1 i nakon četiri kola imaju isto toliko bodova. Premalo za tim koji je najavljivao borbu za naslov.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti