02. 09. 2018 - 20:26
NE PAMETIMO OVAKO UBJEDLJIVU POBJEDU U LIGI PETICA: Barcelona...
907
Shares
NE PAMETIMO OVAKO UBJEDLJIVU POBJEDU U LIGI PETICA: Barcelona DEMOLIRALA Huescu i postavila najubjedljiviju pobjedu dugo unazad!

NEVJEROVATAN MEČ

NE PAMETIMO OVAKO UBJEDLJIVU POBJEDU U LIGI PETICA: Barcelona DEMOLIRALA Huescu i postavila najubjedljiviju pobjedu dugo unazad!

Sport.ba
02. 09. 2018 - 20:26
0
Shares

Večeras smo na Camp Nou gledali utakmicu koju ćemo pamtiti dugo. Barcelona je u nevjerovatnom meču sa čak 10 golova, slavila protiv Huesce rezultatom 8-2.

barca

Iako je ovu vrlo efikasnu utakmicu bolje otvorila Huesca koja je povela već u 3. minuti golom Cucha. Barci nije trebalo mnogo da se vrati u meč jer je Messi u 16. minuti sjajnim golom poravnao na 1:1.

barca2

Barcelona je brzo stigla i do potpunog preokreta nakon autogola Pulida iz 24. minute, da bi potom Suarez u 39. pogodio za 3:1.

barca1

Do kraja sjajnog prvog poluvremena, Gallar je u 42. minuti postigao još jedan gol za Huescu i dao gostima nadu da na Nou Campu mogu do čuda. Međutim, bilo je to sve od Huesce na ovoj utakmici, a Barcelona je do kraja postigla još četiri gola.

fcb1

Golijadu je otvorio Dembele u 48., a nastavio Rakitić u 52. minuti, da bi Messi u 61. svojim drugim golom doveo Barcu do vodstva 6:2. Barca nije namjeravala da stane, pa je do kraja zabila još dva gola.

fcb2

Prvo je Jordi Alba pogodio za 7:2 u 81. minuti, da bi Suarez u sudijskoj nadoknadi sa bijele tačke postavio konačnih 8:2.

Barcelona nastavlja dobre igre nakon odličnih priprema pred sezonu, Messi je na svom nivou, a trenutno su lideri tabele sa omjerom golova 12:2. Za nešto više od svije sedmice za njih počinje novi ciklus Lige prvaka, a na Nou Camp stiže ekipa PSV-a.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti