02. 09. 2018 - 20:52
PODLO I PRLJAVO Stručnjak iz Livna BRUTALNO popljuvao Ronalda...
907
Shares
PODLO I PRLJAVO Stručnjak iz Livna BRUTALNO popljuvao Ronalda i njegovu karijeru!

SELEKTOR HRVATSKE REPREZENTACIJE

PODLO I PRLJAVO Stručnjak iz Livna BRUTALNO popljuvao Ronalda i njegovu karijeru!

Sport.ba
02. 09. 2018 - 20:52
0
Shares

Luka Modrić odveo je reprezentaciju Hrvatske do svjetskog srebra i jasno je da je nakon Modrićevog proglašenja za najboljeg igrača Evrope selektor Dalić pričao sve pohvalno o svom igraču.

dalic1

Međutim, ono što je mnogima zasmetalo je to što je Dalić žestoko popljuvao karijeru i zasluge Cristiana Ronalda svojim izjavama. "To nije dostojno komentara. Pokazuje ono što ja stalno govorim: Ronaldo je egoist, a ja ga nikad ne bih htio u momčadi! Gleda samo sebe! To su oni igrači koji razmišljaju: 'Samo da ja postignem pogodak, nema veze što smo izgubili'", rekao je Dalić, nekoliko dana uoči prijateljske utakmice Hrvatske i Portugala u Faru koju će Ronaldo propustiti jer hvata formu za Ligu prvaka s Juventusom.

dalic3

dalic4

Dalić u međuvremenu okuplja reprezentaciju prvi put nakon srebra na SP-u. "Moramo priznati da je reprezentacija potrošena! U svakom segmentu. Doprvaci smo svijeta, u Rusiji smo dostigli maksimum, sad je sve to - što je i normalno - u silaznoj putanji. Zato bismo napravili veliku grešku ako bismo sada tražili rezultat. Ili ako bih ja tražio rezultat. Moramo snimiti situaciju i pripremiti se za kvalifikacije. U tom razdoblju moramo pronaći tri-četiri nova igrača da bismo došli do nove energije, da bismo na Euru izgledali kao na SP-u. Ne želim staviti bilo kakav pritisak na igrače i na sebe, na reprezentaciju. Za mene je nebitno hoćemo li sad eventualno izgubiti od Portugala, Španjolske i Engleske. Kod nas su očekivanja često nerealna i to nas je znalo koštati u prošlosti", kaže Dalić uoči okupljanja u ponedjeljak.

dalic2

Jasno je da Dalić hvali i uzdiže svoju ekipu i to nije sporno, ali imati nulti postotak poštovanja prema igraču koji je osvojio na desetine trofeja u blistavoj karijeri doista nije vrijedno hvale.

dalic5

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti