22. 08. 2018 - 13:47
BITKA ZA MADRID: Real i Atletico u lovu na jednog od najboljih...
907
Shares
BITKA ZA MADRID: Real i Atletico u lovu na jednog od najboljih defanzivaca Premierlige

MARCOS ALONSO NA METI

BITKA ZA MADRID: Real i Atletico u lovu na jednog od najboljih defanzivaca Premierlige

Sport.ba
22. 08. 2018 - 13:47
0
Shares

Španjolska Marca najavila je kako su oba madridska kluba, Real i Atletico, zainteresirani za dovođenje lijevog beka Chelseaja Marcosa Alonsa, koji se preporodio otkako je stigao u London.

Od dolaska u Chelsea Alonso je sudjelovao u više golova nego bilo koji drugi branič u Premierligi. Ukupno je upisao 14 pogodaka i šest asistencija, ali svoj debi za španjolsku reprezentaciju upisao je tek prije Svjetskog prvenstva 2018.

alonso

Međutim, dobre partije na početku nove sezone već su skrenule pažnju najvećih madridskih klubova i dvoje pretendenata na naslov prvaka. Spomenimo kako je Alonso prošao omladinsku školu Real Madrida, ali je zbog noćnog života izgubio svoj status te bio u strmoglavom padu sve do tragedije koja mu je promijenila život.

Danas Real gleda na njega kao na dugoročnu zamjenu za Marcela, dok Atletico u njemu traži potencijalnu zamjenu za Felipea Luisa, koji se nalazi na meti PSG-a. Alonso je ugovorom vezan za Stamford Bridge do 2021. godine i pitanje je želi li ga Sarri pustiti iz kluba.

morata-marcos-alonso-chelsea

Marca vjeruje kako bi Alonso mogao biti prodan za 30 milijuna eura, ali Chelsea će vjerojatno odbaciti bilo kakvu sličnu ponudu. Španjolac je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Chelseaja, a ove sezone sjajno se uklopio u novu Sarrijevu formaciju 4-3-3, postigavši i odlučujući pogodak u derbiju protiv Arsenala.

Učitaj još novosti