21. 08. 2018 - 23:09
IPAK NIJE KRAJ: PSG sprema "turbo" završnicu prelaznog roka!
907
Shares
IPAK NIJE KRAJ: PSG sprema

VELIKE AMBICIJE PARIŽANA

IPAK NIJE KRAJ: PSG sprema "turbo" završnicu prelaznog roka!

Sport.ba
21. 08. 2018 - 23:09
0
Shares

PSG će kako smo i rekli imati turbo završetak prelaznog roka. Poslije mnogo pregovaranja došli su do idealnog lijevog beka, mada Atletico ne popušta. Na kraju će, kako pišu mediji ipak pristati, ako Parižani plate 30 miliona za iskusnog Brazilca. On bi trebalo da bude konkurencija za Lajina Kurzawu, a traže i vezistu.

kurzawaPisali smo već da nude novac za Rakitića, ali i to je teška misija, sljedeća meta je Khedira koji nije neophodan Juventusu, ali Italijani će ga sada, kada ne mogu da kupuju teško pustiti. Francuzi se nadaju da bi na zimu mogli da pošalju Rabiota u Torino, a da im Juventus sada proda Nijemca. Međutim i za to su male šanse. Tuchel je sondirao nekoliko sjajnih vezista, ali Dortmund neće da čuje da pusti Weigla.

Timovi su digli cijene, recimo za Guerrera je Dortmund tražio 70 miliona, za Vendela koji je takođe pominjan kao levi bek, Leverkuzen podiže cenu, a što se prodaja tiče izgleda da Di Marija produžava ugovor, jednostavno nema ponuda, a bliže odlasku, odnosno povratku u Nemačku je Draxler.

angel-di-maria-40

Lo Selso bi takođe mogao da napusti klub, za Guedeša traže veliki novac od Valensije, Hese čeka realizaciju odlaska u Huesku, podsjetimo, uz Buffona su stigli, Tilo Kherer iz Schalkea dok je Weah promovisan u člana prvog tima...

Učitaj još novosti