22. 08. 2018 - 09:27
APSOLUTNA SENZACIJA NA POMOLU: Griezmann ipak napušta Madrid,...
907
Shares
APSOLUTNA SENZACIJA NA POMOLU: Griezmann ipak napušta Madrid, ovo se ne može odbiti!

ŽELI GA BAYERN

APSOLUTNA SENZACIJA NA POMOLU: Griezmann ipak napušta Madrid, ovo se ne može odbiti!

Sport.ba
22. 08. 2018 - 09:27
0
Shares

Antoine Griezmann je već bio viđen kao novo pojačanje Barcelone, ali je Francuz potpuno neočekivano odlučio ostati u Madridu i produžiti ugovor s Jorgandžijama. To je razočaralo sve na "Nou Campu", gdje smatraju da je zapravo samo sebi dizao cijenu i iskamčio bolji ugovor u dresu Atletica.

Madridska “Marca” obavila je nedavno razgovor s Griezmannom u kojem je Francuz otkrio razloge zašto je zapravo odbio ponudu Barcelone.

"Razumijem da su neki navijači možda bili iziritirani zbog mog slučaja. To je logično, ali se samo mogu zahvaliti našim navijačima koji su me uvijek podržavali. Pokušat ću im svu tu ljubav uzvratiti svojim predstavama na terenu. Ne postoji ništa što me uzbuđuje više od toga kad čujem da skandiraju moje ime na Wandi Metropolitano. To je čudesno", kazao je Francuz pa dodao:

griezmann-messi

"Klub je mnogo rastao od mog dolaska do danas. Imamo impresivan stadion koji nam pomaže da još više rastemo. Volim projekt koji gradimo sa sjajnim igračima. Cijenim velike napore koje klub ulaže, a predsjednik mi je već saopćio planove za novu sezonu. Bio sam jako uzbuđen kad sam čuo što ima za reći. Naš projekt je čudesan!"

atletico-madrid1280-1040x572"Siguran sam da ćemo zajedno postići velike stvari. Prošle sezone osvojio sam prvu europsku titulu, a sada se želim nastaviti takmičiti u potrazi za još više uspjeha. Želim se zahvaliti svim saigračima na podršci, a isto tako i trenerskom osoblju. Mi smo porodica, a to možete vidjeti na terenu. Svi zajedno se borimo za isti cilj! Uvijek sam osjećao da me svi iz Atletica vole i to mi je jako važno", zaključio je Griezmann.

Izuzetno cijenjeni "Bild" piše da će sljedećeg ljeta sjajni Francuz biti glavna meta minhenskog Bayerna. Pomenuti list tvrdi kako će naredne sezone, kad isteknu ugovori Riberyju i Robennu, Bayern krenuti baš po Antoinea Griezmanna. Poziv Hasana Salihamidžića neće baš biti lahko odbiti...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti