14. 08. 2018 - 09:38
MANDŽUKIĆ DOBIO NOVU ULOGU U JUVENTUSU, PRVI DO RONALDA: Hrvat...
907
Shares
MANDŽUKIĆ DOBIO NOVU ULOGU U JUVENTUSU, PRVI DO RONALDA: Hrvat u sasvim novom izdanju

HRVATSKI REPREZENTATIVAC

MANDŽUKIĆ DOBIO NOVU ULOGU U JUVENTUSU, PRVI DO RONALDA: Hrvat u sasvim novom izdanju

Sport.ba
14. 08. 2018 - 09:38
0
Shares

Ludnica je možda preblaga riječ za ono što se događa u Torinu posljednjih dana, nakon potpisivanja i dolaska Cristiana Ronalda navijači su, iako sezona još nije niti startala, jednostavno u transu. Međutim, osim što je atmosfera odlična među navijačima i u gradu, opasno dobre vibracije su i u samom klubu te među igračima.

rona

Ronaldo je tu, pa je sve puno bolje. Portugalac se svojim fanovima predstavio na najbolji mogući način, zabio je gol u tradicionalnom odmjeravanju prve i druge momčadi.

Navijači su presretni, dobro je raspoloženje i na društvenim mrežama, a jedna od fotografija koja je "ubila" na internetu je i sa Marijom Mandžukićem u naslovnoj ulozi. "Novi tjelohranitelji Cristiana Ronalda", stoji potpis u fotografiji Emre Cana s Mandžukićem, Benatiom i Khedirom.

juve

Da nose crna odijela i naočale, možda bi zaista i pomislili da su ovi "opaki momci" zaista tjelohranitelji. Sezona za Juve ubrzo počinje, a biće jako zanimljivo vidjeti kako će sve to izgledati i kako će Allegri složiti snage koje ima.

juve1

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti