14. 08. 2018 - 09:17
ZBOG OVOGA ĆE ZABORAVITI NA MUNDIJAL: Kaliniću se ukazala...
907
Shares
ZBOG OVOGA ĆE ZABORAVITI NA MUNDIJAL: Kaliniću se ukazala šansa karijere!

PRILIKA DA SE NAMETNE

ZBOG OVOGA ĆE ZABORAVITI NA MUNDIJAL: Kaliniću se ukazala šansa karijere!

Sport.ba
14. 08. 2018 - 09:17
0
Shares

Svima je već dobro poznato ponašanje Nikole Kalinića sa Mundijala zbog kojeg je na kraju i odstanjen, a potom i odbio naknadno primiti srebrenu medalju sa najvažnijeg reprezentativnog takmičenja.

nikola1

Uprava Milana nije bila zadovoljna s njim, te je nakon samo jedne sezone bio primoran napustiti grad mode i preseliti se u Madrid, gdje je potpisao za Atletico. Činilo se kao da tamo nema šta tražiti, ali iznenada mu se otvorila velika šansa, koja ga može postviti u smi svjetski vrh

kalinicc

Naime, francuski nogometaš Kevin Gameiro prešao je iz redova madridskog Atletica u Valenciju. "Postigli smo dogovor s Atleticom vezan za transfer Kevina Gameira", objavila je Valencia koja je prošlu sezonu u Primeri okončala na četvrtoj poziciji.

kevin

Gameiro je u Atleticu proveo posljednje dvije sezone, a prethodno je igrao za još jednog španjolskog prvoligaša Sevillu. Financijski detalji transfera nisu objavljeni. Dolaskom Nikole Kalinića u Atletico bilo je jasno da će jedan od napadača napustiti klub.

kevin2

Madridski klub ostao je tako na četiri napadača, uz Kalinića tu su još Griezmann, Costa i Correa. Kalinić će ako želi da se nametne morati dobro da radi i pokazuje dobre partije, ali jasno je da mu se otvorila prava šansa i da bi trebao da je iskoristi.

nikola

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti