09. 08. 2018 - 21:23
ODLIČNA VIJEST ZA LJUBITELJE FIFA-E: Velika inovacija na...
907
Shares
ODLIČNA VIJEST ZA LJUBITELJE FIFA-E: Velika inovacija na FIFA-i 19 koja će vas oduševiti!

NAPOKON NEŠTO NOVO

ODLIČNA VIJEST ZA LJUBITELJE FIFA-E: Velika inovacija na FIFA-i 19 koja će vas oduševiti!

Sport.ba
09. 08. 2018 - 21:23
0
Shares

Mnogi ljubitelji video igara su tražili novitete u FIFA-i, a EA Sports je odgovorio. FIFA 19 dolazi s novim ludim modom u kojem ćemo moći igrati po posebnim pravilima. Bit će moguće isključiti suca pa neće biti prekršaja, zaleđa i kartona, a postizanjem pogotka ostat ćete bez jednog igrača.

fifa3

Klasični Kick Off mod u FIFA-i 19 postat će bogatiji za Survival mod u kojem ćemo moći igrati po posebnim pravilima. Kao recimo da se broje samo golovi postignuti s glavom ili da oni postignuti izvan šesnaesterca vrijede duplo, odnosno dva gola.

fifa1

Jedna od najzanimljivijih mogućnosti je potpuno uklanjanje suca iz utakmice. Tako neće biti prekršaja, penala, crvenih kartona i moći ćemo mirne duše uklizavati golmanu. Novi mod će se moći igrati online i offline, a utakmice će se upisivati u posebnu statistiku. FIFA 19 izlazi 28. septembra, uključuje Ligu prvaka i Europa Ligu zahvaljujući dogovoru s UEFA-om, a Serie A napokon će biti potpuno licencirana.

Najavljene su i nove mehanike u igri koje bi igračima trebale dati više slobode. Međutim, novi mod koji izlazi van okvira nogometnih simulacija mogao bi postati pravi hit. Nažalost, Konami i PES 2019 ne nude odgovor na novi izazov konkurencije.

fifa2

Nema sumnje da će se novo izdanje jedne od najigranijih igrica na svijetu proslaviti po ko zna koji put, a vidjet ćeo kako će ove inovacije biti prihvaćene od strane šire publike.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti