02. 08. 2018 - 16:15
Roger Federer postao predmet sprdnje, a OVA NJEGOVA REAKCIJA...
907
Shares
Roger Federer postao predmet sprdnje, a OVA NJEGOVA REAKCIJA će vas oduševiti!

TENISKA LEGENDA

Roger Federer postao predmet sprdnje, a OVA NJEGOVA REAKCIJA će vas oduševiti!

Sport.ba
02. 08. 2018 - 16:15
0
Shares

Roger Federer jedan je od najvećih igrača u historiji tenisa. Osvojio je sve što se može osvojiti u više navrata, briljira i u poznim igračkim godinama, a zauvijek će ostati upisan zlatnim slovima u historiji ovog sporta. Ima na desetine miliona fanova širom svijeta, a jedna od njih je na svom Twitter nalogu napravila zanimljivu karikaturu koja je htjela podijeliti sa Rogerom. Pomalo bizarno, na vrhu kolaža se nalazila Federerova glava, ispod trup, a onda nakon toga pacovske noge uz rep i na kraju popularne čizme, marke Timberland.

roger

Kolaž je toliko, da kažemo, zanimljiv, da je postao brzo viralan, a najveće iznenađenje je bilo kada je Federer sam odgovorio na ovo i to aplauzom. Roger Federer jeste poznat po svojoj uspješnosti i dugovječnosti na terenu, ali na društvenim mrežama važi za vrlo duhovitu osobu.

reakcija

Prije dva mjeseca kada se vratio na teren Federer je bio upitan od strane jednog fana kako se supruga Mirka osjećala nakon njegovog povratka u igru, samo je kratko i duhovito odgovorio : „Konačno je izašao iz kuće.“ Zaista je Roger veliki igrač, ali i ono bitnije, veliki čovjek koji je uvijek bio skroman i dostojan, kako i priliči velikom šampionu.

king-roger

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti