28. 07. 2018 - 17:58
PREOKRET U ZADNJI ČAS: U Real Madrid stiže najbolji napadač na...
907
Shares
PREOKRET U ZADNJI ČAS: U Real Madrid stiže najbolji napadač na svijetu!

PEREZ POPRAVLJA STVAR

PREOKRET U ZADNJI ČAS: U Real Madrid stiže najbolji napadač na svijetu!

Sport.ba
28. 07. 2018 - 17:58
0
Shares

Real Madrid odustao je od dovođenja Edena Hazarda i Thibaut Courtoisa. Chelsea je tražio ogroman novac za svoje zvijezde pa je aktuelni prvak Europe odustao od namjere da ih dovede ovog ljeta.

big-1528837103-martinez-umirio-navijace-hazard-nema-razloga-za-brigu

Navijači su očekivali kako će dolaskom Hazarda zaboraviti da ih je napustio Cristiano Ronaldo, ali od toga neće biti ništa. Morat će da se strpe do sljedećeg ljeta kada njihov tim reprezentativca Belgije može dovesti bez odštete, obzirom da je ovom ostala još jedna godina ugovora sa Plavcima.

florentino-perez

Ali navijači Real Madrida ne treba da tuguju. Svjetski mediji prenose kako će Kraljevi konačno potrošiti novac od prodaje Cristiana Ronalda.

Na Bernabeu bi mogao stići po mišljenju mnogih najbolji klasični špic na svijetu, Edinson Cavani. Fudbaler PSG-a na izlaznim je vratima kluba, a Real Madrid je stupio u kontakt, potvrdio je agent Urugvajca.

edinson-cavani-psg-vs-celtic-champions-league-2017-1100x757

Pominjalo se kako će se Cavani vratiti u Napoli, ali Real je sada realnija opcija za ovog sjajnog napadača. Njegov agent i ljudi koji ga zastupaju potvrdili su kako je Kraljevski klub stupio u kontakt, te kako je zainteresovan za njegove usluge.

Benzema je također na izlaznim vratila Real Madrida i nema sumnje da bi Cavani brzo zauzeo mjesto prvog napadača u timu Julena Lopeteguia.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti