13. 07. 2018 - 16:32
PAO JE DOGOVOR: ON JE Unitedova glavna meta ovog ljeta!
907
Shares
PAO JE DOGOVOR: ON JE Unitedova glavna meta ovog ljeta!

BIT ĆE VELIKO POJAČANJE

PAO JE DOGOVOR: ON JE Unitedova glavna meta ovog ljeta!

Sport.ba
13. 07. 2018 - 16:32
0
Shares

Čini se kako je novi senzacionalan odlazak iz Real Madrida spreman. Gareth Bale mogao bi napustiit ekipu europskog prvaka obzirom da ga je Manchester United odredio kao "glavnu metu" ovog ljeta. 

Bale nije bio zadovoljan minutažom kod Zinedina Zidanea, i iako je Realu donio Ligu prvaka izjavio je kako nije isključeno da će napustiti tim ovog ljeta. Nije poznato kakav tretman bi Velšanin imao kod Lopeteguia, ali kod Mourinha bi sigurno bio jedan od glavnih igrača.

balebale-820x420

Tako su sa Old Trafforda odredili da će upravo Gareth Bale biti njihova glavna meta ovog ljeta. Htjeli su da dovedu Mandžukića, Milinković-Savića, ali nekako nije došlo do dogovara. Nema sumnje ni da će Real Madrid tražiti ogroman novac, ali United nema probmel sa tim da pošalje ogromnu ponudu.

gareth-bale-690464

Sa druge strane Real Madrid ima želju da ovog ljeta dovede Neymara, Hazarda, Mbappea ili Rashforda, a ukoliko dovedu bar dvojicu od njih nema sumnje da će lakše pustiit Balea u ligu iz koje je upravo i stigao.

Otočki mediji pišu kako su pregovori već u toku, te kako će Kraljevski klub tražiti više od 150 miliona eura, što je United spreman isplatiti.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti