05. 07. 2018 - 14:58
MESSI OKOM, UPRAVA SKOKOM Barcelona pravi najveći transfer...
907
Shares
MESSI OKOM, UPRAVA SKOKOM Barcelona pravi najveći transfer ovog ljeta

MESSIJEVA ŽELJA

MESSI OKOM, UPRAVA SKOKOM Barcelona pravi najveći transfer ovog ljeta

Sport.ba
05. 07. 2018 - 14:58
0
Shares

Paulinho će napustiti Barcelonu ovog ljeta. Već se nekoliko timova javilo i pokazalo interesovanje za brazilskog reprezentativca, a najkonkretniju ponudu imao je londonski Tottenham, pa će ovaj igrač najverovatnije pojačati taj klub.

paulinho-luis-suarez-jordi-alba-real-barcelona

A Barcelona neće ostati dužna ni ovog ljeta. Prva želja tima bila je Antoine Griezmann. Njega je Messi "zapikirao" kao najbolje moguće pojačanje, no Francuz je odlučio da produži saradnju sa Atletico Madridom. 

Sada Argentinac ima novu želju, a kako uprava cijeni svaki njegov savjet ne bi bilo čudno da se Messijeve želje i ispune. Naime, najbolji igrač Barcelona savjetuje upravu da ovog ljeta dovedu još jednog Fracuza. U pitanju je Paul Pogba, igrač Manchester Uniteda.

Pogba se nije baš najbolje snašao u dresu Manchester Uniteda nakon što je napustio Juventus. Francus je plaćen basnoslavnom cifrom, ali nije pokazao ono što se očekivalo od njega. Tako da bi mogao napustiti United ovog ljeta. Ruku na srce, ni atmosfera u timu sa Old Trafforda nije na zavidnom nivou. Puno je zvijezda koje primaju vrtoglav novac, a konkurencija u timu je dosta velika.

pogbas

Bilo je pisanja kako će se Pogba vratiti u Juve, ali ovi navodno nisu pokazali neko interesovanje. Sada je ovaj vezni fudbaler želja španske Barcelone. Messi, naime, ima plan da Coutinho igra na krilu, a da Pogba zauzme njegovo mjesto.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti