23. 06. 2018 - 11:30
Krstajić: "I favoriti gube, Brazil nije nepobjediv"
907
Shares
Krstajić:

NE GUBI NADU

Krstajić: "I favoriti gube, Brazil nije nepobjediv"

sport.ba
23. 06. 2018 - 11:30
0
Shares

Selektor Srbije Mladen Krstajić bio je razočaran posle poraza od Švajcarske u poslednjoj minuti utakmice, ali rekao da se njegova ekipa neće predati te da vjeruje u čudo protiv Brazila.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica, poveli smo, prvo poluvreme je bilo odlično s taktičke strane i jednih i drugih. Rano smo primili gol u drugom poluvremenu, naivno rekao bih. Pokušali smo da rizikujemo u poslednjih deset minuta, i nismo uspjeli", rekao je selektor Orlova.

Stručnjak porijeklom iz BIH rekao je da je u poslednjih deset minuta želio da razmrda ekipu i da dođe do sva tri boda.

"Kao što sam rekao, utakmica je završena kako je završena, uz remi bi bila skroz druga računica. Pokušali smo da postignemo i drugi gol koji bi nas odveo direktno u sledeću rundu, nismo uspjeli, primili gol iz kontre, i sad nam ostaje težak zadatak."

Krstajić se zahvalio srpskim i ruskim navijačima koji su dali veliku podršku njegovoj reprezentaciji.

"Zahvaljujem se publici, kako ljudima iz Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, tako i iz Rusije, žao mi je što smo izgubili utakmicu, ali nam mnogo znači podrška koju smo dobili, bilo je zadovoljstvo igrati pred tom publikom", istakao je Krstajić.

Krstajić se dotakao i naredne utakmice sa Brazilom, rekavši da je Brazil možda i glavni favorit za osvajanje Mundijala ali da niko nije nepobjediv i da se čuda događaju.

"Po mnogima je favorit za osvajanje cijelog prvenstva, ali nama treba pobjeda, pa ćemo učiniti sve da se spremimo i koncentrišemo da ih dobijemo. Niko nije nepobjediv, poštujemo ih, ali ćemo učiniti sve da pobedimo... I favoriti gube", bio je jasan srpski strateg.

Na pitanje zbog čega je ovoga puta izostavio Ljajića iz prvih jedanaest Krstajić je rekao: "Što se tiče Ljajića, ja sam zadovoljan njegovim igrama već duže vreme, nije sada startovao zbog loše igre protiv Kostarike, već nam je trebao Kostić da pomogne Kolarovu u defanzivnom delu."

(Sport.ba)

Učitaj još novosti