23. 06. 2018 - 11:40
STOJKOVIĆ U SUZAMA: "Napravićemo čudo protiv Brazila!"
907
Shares
STOJKOVIĆ U SUZAMA:

GOLMAN PARTIZANA UTUČEN NAKON PORAZA

STOJKOVIĆ U SUZAMA: "Napravićemo čudo protiv Brazila!"

sport.ba
23. 06. 2018 - 11:40
0
Shares

Golman Partizana i reprezentacije Srbije bio je vidno utučen, na ivici suza nakon bolnog poraza Orlova od Švajcarske, golom Shaqiria u 90. minutu utakmice. Nakon ovog poraza Srbiji ne preostaje ništa drugo nego da pokuša da pobjedi Brazil u poslednjem kolu i tako osigura nokaut fazu takmičenja, ili u slučaju remija da Kostarika pobjedi Švajcarsku najmanje dva gola razlike što je teško za očekivati.

"Ovo je neopisivo, ne znam šta da kažem osim da ćemo da uraditi sve što je u našoj moći za Srbiju i da ćemo probati protiv Brazila da napravimo čudo. Jednostavno, nismo izdržali, pokleli smo, ne znam zaista šta se ovo dešava. Ako Kostarika dobije u poslednjem kolu, onda nama i remi odgovara?", razmišljao je naglas Vladimir Stojković o kalkulacijama pred posljednje kolo, koje je na programu u srijedu od 20 sati.

Za razliku od ostalih saigrača Stojković razlog za neuspjeh nije tražio u sudiji Felixu Brichu nego u igri svoje reprezentacije.

"Ne možemo iz ove kože, ne znamo čime smo zaslužili da nam se ovo dešava. Dobro je što još igramo sa Brazilom i već od subote ćemo živjeti u nadi da možemo do čuda. Fudbal je to, nadam se da sve ovo može da nam se vrati", dodao je Stojković.

 "Kada su mi roditelji umrli, plakao sam u sebi, nadam se da ni sada neće izaći suze", istakao je čuvar mreže "orlova".

(Sport.ba)

 

 

 

Učitaj još novosti