16. 06. 2018 - 17:05
Javio se Zlatan: Benzema nije dovoljno dobar? Deschamps je...
907
Shares
Javio se Zlatan: Benzema nije dovoljno dobar? Deschamps je smiješan!

U SVOM STILU

Javio se Zlatan: Benzema nije dovoljno dobar? Deschamps je smiješan!

Sport.ba
16. 06. 2018 - 17:05
0
Shares

Zlatan Ibrahimović kritizirao je francuskog izbornika Didiera Deschampsa nakon što je Francuska uz puno muke pobijedila Australiju 2:1. Šveđanin ne razumije njegovu odluku da ne pozove Karima Benzemu u reprezentaciju.

Napadač Reala se nije našao na popisu putnika za SP, a nakon toga podršku su mu pružili mnogi igrači diljem Europe, a sad je njegov slučaj komentirao i Zlatan.

Ibrahimović se također ne nalazi na prvenstvu, barem ne onako kako bi on želio, naime nakon što je propao njegov plan za povratak u reprezentaciju, u Rusiji radi kao stručni komentator za beIN Sports.

Nakon Eura 2016. u Francuskoj, Zlatan se povukao iz reprezentacije, a nakon što je Švedska izborila put u Rusiju, napadač se želio vratiti, ali izbornik Švedske je odlučio ići na prvenstvo bez napadača LA Galaxyja. 

Čini se da Ibrahimović nije teško podnio izostanak sa Svjetskog prvenstva, za francusku televiziju je izjavio:

"Nisam razočaran što ne igram u Rusiji, godinama sam branio boje svoje reprezentacije, sad je red na drugima, prošlo je moje vrijeme."

Šveđanin je ponovno pokrenuo debatu oko Benzeme i njegovog nepozivanja: 

"Nije normalno da Benzema nije s Francuskom na Svjetskom prvenstvu. Jedan je od najboljih na svijetu i osvojio je Ligu prvaka. Izbornik kaže da nije dovoljno dobar? Ako je to rekao, onda mu nije mjesto na klupi. Ta izjava je smiješna. "

"U momčadi ti trebaju pobjednici, a Benzema je pobjednik," poručio je Zlatan Ibrahimović nakon utakmice u kojoj su se Francuzi namučili s Australijom.

Deschampsa vjerojatno neće uzdrmati kritike Ibrahimovića, on je usredotočen na Svjetsko prvenstvo, a nakon pobjede protiv Australije, Francuska će u skupini još igrati protiv Perua (21. juna) i Danske (26. juna).

Učitaj još novosti