16. 06. 2018 - 08:40
NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Reprezentativac Španije brutalno...
907
Shares
NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Reprezentativac Španije brutalno izvrijeđao Ronalda, oglasio se i De Gea

MRĐU PRVIM SE OGLASIO

NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Reprezentativac Španije brutalno izvrijeđao Ronalda, oglasio se i De Gea

sport.ba
16. 06. 2018 - 08:40
0
Shares

Stigli su i prvi utisci fudbalera Španije nakon remija sa Portugalom u derbiju  prvog kola Mundijala. Nakon Diega Coste, oglasio se i Gerard Pique kao i tragičar De Gea.

Iako su gubili dva puta, Pique nije krio nezadovoljstvo sa konačnim rezulatom, a dotakao se i za njega sumnjivog penala posle koga je Portugal stigao do prednosti golom Cristiana Ronalda.

"Ne možemo da budemo zadovoljni, iako smo primili gol iz onog penala. Ali, to možete da očekujete od Ronalda, on ima tu naviku da se baca u kaznenom prostoru kao u bazen", odmah je nakon meča rekao Pique.

Može se reći da je Pique donekle zaslužan zašto je na kraju na semaforu pisalo 3:3 jer je posle njegovog prekršaja Ronaldo pogodio iz slobodnog udarca u samom finišu utakmice. Pored Piqea oglasio se i De Gea koji je bio vidno iznerviran  reakcijom španskih novinara.

"Dešava se, šut je bio jak, nisam stigao da se na vrijeme postavim, kasno sam se spustio na koljeno. Ali, to je samo jedna greška, saigrači i selektor su uz mene, nastavljam da radim da ne bih ponavljao greške. Ljudi, nemojte se ponašati kao da sam ubio nekoga", dodao je na kraju golman "Crvene furije" .

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti