15. 06. 2018 - 09:35
BUDUĆNOST NE STAJE: Bokan najavio još tri velika pojačanja za...
907
Shares
BUDUĆNOST NE STAJE: Bokan najavio još tri velika pojačanja za Euroligu!

SPREMNI ZA VELIKE IZAZOVE

BUDUĆNOST NE STAJE: Bokan najavio još tri velika pojačanja za Euroligu!

sport.ba
15. 06. 2018 - 09:35
0
Shares

Budućnost je ove godine prekinula dominaciju Crvene Zvezde i tako pobjedom sa 3:1 u finalnoj seriji ABA lige izborila plasman u Euroligu.

Pored infrastrukture koju Budućnost mora da popravi kako bi ispunila sve uslove za igranje u najkvalitetnijem klupskom košarkaškom takmičenju u Evropi, aktivno se radi i na stvaranju igračkog kadra za novu sezonu.

Tako je po samom okončanju sezone Budućnost produžila ugovor sa vjerovatno dvojicom najzaslužnijih za ovaj veliki uspijeh Podgoričana, Nikolom Ivanovićem i reprezentativcom Bosne i Hercegovine Nemanjom Gordićem.

Pored njih Budućnost je dovela dva atraktivna pojačanja, Edvin Jackson je stigao iz Barcelone, i jednog od najboljih igrača VTB lige u prethodnoj sezoni Coty Clarka.

jakcon-820x420

Ali na tome se Budućnost neće zaustaviti. Direktor kluba iz Podgorice, Dragan Bokan najavio je još minimalno dva ili tri kvalitetna pojačanja.

''Menadžment i uprava rade jedan dio, a sportski drugi dio posla. Prati se na desetine igrača, ali angažovaćemo samo one koji treba da budu prevaga. Želimo da dovedemo konkretna pojačanja. Dakle, do početka septembra očekujem dva ili tri konkretna pojačanja", istakao je Bokan, a prenose ''Vijesti''.

Bokan se dotakao i proširenja dvorane, gdje je rekao da nema razloga za strah kada je u pitanju igranje šampiona Jadrana u Euroligi.

''Sve ide prema planu, a radovi će se za desetak dana zahuktati u Morači. Kraj rekonstrukcije očekuje se do početka septembra. U stalnom smo kontaktu sa Euroligom sve ide kako treba i nema nikakve dileme hoćemo li igrati Euroligu'', poručio je Bokan.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti