15. 06. 2018 - 07:20
Mario Gotze napušta Dortmund, javile se prve mušterije
907
Shares
Mario Gotze napušta Dortmund, javile se prve mušterije

VELIKI INTERES ZA NJEMAČKOG FUDBALERA

Mario Gotze napušta Dortmund, javile se prve mušterije

Sport.ba
15. 06. 2018 - 07:20
0
Shares

Mario Gotze ponovo bi mogao promijeniti ekipu. Nakon transfera u minhenski Bayern, karijera ovog fudbalera krenula je nizbrdo. Vratio se u Dortmund s namjerom da se vrati među najznačajnije fudbalere njemačkog prvenstva, ali ga je u tome omela bolest imuniteta koja ga je od terena odvojila na duži vremenski period.

Nije Gotzeu doprinijelo ni nepovjerenje trenera Stogera, pa je tako sada Mario na korak od novog transfera. Gdje će, još uvijek se ne zna. Interesanata je mnogo, a strijelac pobjedonosnog gola prošlog Mundijala više nema prava na pogrešan izbor. Valencia, Marseille, Arsenal, Everton i West Ham su klubovi koji se interesuju za ovog fudbalera. Primijetimo, nijedan od ovih klubova, sem možda Arsenala, nisu niti na nivou Borussije, a kamo li Bayerna. Možda je to i prednost, možda je Mariju potrebno vrijeme provedeno daleko od svih tih kamera i reflektora.

Jedno je sigurno, ovo sada ne valja. Mario Gotze nije onaj kakvim su ga zamišljali maltene svi fudbalski stručnjaci prije nekoliko godina. Bila su to neka ljepša vremena, ako pitate Marija Gotzea...

Učitaj još novosti