12. 06. 2018 - 09:45
Lionel Messi: "U Madridu su mi smjestili velike optužbe, bio...
907
Shares
Lionel Messi:

BIO JE TO TEŽAK PERIOD

Lionel Messi: "U Madridu su mi smjestili velike optužbe, bio sam očajan"

Sport.ba
12. 06. 2018 - 09:45
0
Shares

Iako se život u Barceloni Lea Messija čini kao savršen, ipak i nije baš uvijek tako bilo. Naime, kapiten Barcelone i argentinske reprezentacije Leo Messi, otkrio je kako je prolazio kroz teško razdoblje tijekom sudskog procesa koji se vodio protiv njega i njegovog oca zbog neplaćanja poreza. Na kraju je proglašen krivim, sud je odredio zatvorsku kaznu trajanju od 21 mjeseca, no zatvor je izbjegao jer prema španskom zakonu kazne manje od dvije godine zatvora mogu biti pretvorene u uvjetne kazne. Međutim, Messi je rekao kako mu je puno teže bilo pratiti novinske članke, nego sami proces:

"Bila je to iznimno teška godina za mene. Nisam pao u depresiju, ali način na koji su napadali mene, mog oca, obitelj... Žalosno je kako su najbrutalnije riječi dolazile iz Madrida", otkrio je Messi, prvenstveno misleći na Marcu i AS, medije naklonjene Real Madridu. "Srećom, imao sam podršku prijatelja iz Barcelone, Katalonije i novinara u okolici te sam se na kraju ipak smirio."

lionel-messi-barcelona-press-conference-champions-league-05052015-4tkxwquxcrtu1bk5hxnxpscmr

"Mislim da je cijeli postupak bio naručen, da me napadnu i iskoriste trenutak moje slabosti. Kada pogledam cijelu situaciju, siguran sam kako je naredba došla iz Madrida", rekao je Messi te prokomentirao finale Lige prvaka u kojem je madridski Real došao do 13. naslova prvaka Europe: "Iskreno, gledao sam samo neke dijelove utakmice. Ne zbog toga što to nisam želio gledati, nego zbog toga što sam bio u Argentini gdje je drugačija vremenska zona. Vidio sam sažetke i sve ono bitno što se dogodilo."

fc-barcelona-vs-real-madrid-radio-online-lovely-messi-maakt-500e-voor-barcelona-en-dat-tegen-real-madrid-video-ojr7-of-fc-barcelona-vs-real-madrid-radio-online

Na pitanje, želi li poput suigrača Jordija Albe da Real uvijek gubi, Messi je rekao: "Znam da želim pobjeđivati, ne zanimaju me druge momčadi. Igrač sam Barcelone i naravno da ne želim da naš glavni rival pobjeđuje, no prije svega želim da mi pobjeđujemo." "Zidaneov odlazak? Zaista sam se iznenadio, nisam to očekivao, a vjerujem kako nisu ni drugi. Siguran sam kako Zidane ima razloge zbog kojih je otišao, ali je to veoma čudno, pogotovo jer ga nitko nije kritizirao", zaključio je Messi.

Netrepeljivost medija u Madridu i Barceloni je uvijek bila očita, međutim da baš ide do krajnosti, ne bi trebalo.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti