10. 06. 2018 - 18:12
Wanda Icardi nastavila da provocira navijače Intera
907
Shares
Wanda Icardi nastavila da provocira navijače Intera

ODLAZI LI IKARDI IZ INTERA?

Wanda Icardi nastavila da provocira navijače Intera

sport.ba
10. 06. 2018 - 18:12
0
Shares

Sprema li se najveci transfer ovoga ljeta u Italiji? 

Već posljednjih desetak dana pocela je vjerovatno najveca transfer saga ovog prelaznog roka, a to je hoće li najbolji fudbaler Intera napustiti klub i pojačati velikog rivala Juventus.Kako pisu novine u Italiji, Ikardijev izbor je još uvijek Inter ali i dalje postoji šansa da se ovaj golgeter  rastane sa Interom i pojača Juventus.Glavnu ulogu u tom transferu bi imala supruga Wanda dok bi Iguain i novac stigli na Đuzepe Meacu.

Ikardi trenutno u Interu zarađuje 5 miliona evra, dok bi vlasnici kluba sa Meace bili spremni da mu ponude 6.5 miliona evra bez bonusa.

Ikardi traži milion više i bonuse ali da otkupna klauzula ostane 110 miliona evra,sto bi takođe moglo da predstavlja problem Interu.

Takođe se spominju i Pariz Sen Žermen i Real Madrid kao moguće destinacije Argentinca, gdje bi dobio veće pare nego u Italiji, ali ponuda Parižana i Real Madrida još uvijek nije stigla.

Mauro bi prelaskom u Juventus postao najplaćeniji igrač  Serije A.Izvori u Italiji spominju da bi Ikardi ukoliko se to ostvari dobio  osam miliona plus bonuse.

Wanda Ikardi iz dana u dan nastavlja da provocira navijače  Nerazura a poslednja slika koja je osvanula na njenom profilu je u crno-bijelom kostimu.

Vidjećemo sta će na kraju odlučiti Ikardi i hoce li biti tektonskih potresa na Apeninima?

vandaa

 

Učitaj još novosti