01. 06. 2018 - 11:32
OD VELIKIH AMBICIJA DO VELIKE PROPASTI: Milana slijedi sudbina...
907
Shares
OD VELIKIH AMBICIJA DO VELIKE PROPASTI: Milana slijedi sudbina Crvene Zvezde!

VELIKI PROBLEMI U KLUBU

OD VELIKIH AMBICIJA DO VELIKE PROPASTI: Milana slijedi sudbina Crvene Zvezde!

Sport.ba
01. 06. 2018 - 11:32
0
Shares

Prema informacijama insajdera iz UEFA, tačnije dvojice izvora iz komisije koja odlučuje o sankcijama, Milan će biti izbačen iz Evrope. To je drugi bivši šampion Evrope kome se to dogodilo poslije Crvene zvezde 2014. godine. UEFA ne vjeruje vlasniku, protiv koga se u Kini vodi istraga nakon bankrota firme gdje je bio manjinski vlasnik i gdje ga takođe čeka kazna.

On mora do ponedeljka da uplati ratu od 10 miliona klubu, plus 30 do kraja mjeseca. Nije uspio, ili nije htio da reprogramira dug, pa bi klub do kraja juna mogao da pređe u vlasništvo investicionog fonda Eliot, kome Li i Milan duguju 303 miliona eura, i koje moraju da bez reprograma isplate do 1. oktobra. To je bila pozajmica koja je omogućila Milanu da raspe 220 miliona u igrače.

59d364e92ee40fd4f6000001

Navijači su očajni, Eliot će tražiti kupca, ali jasno je da od nekih ozbiljnih pojačanja neće biti ništa, plus izbacivanje iz Evrope bi dodatno narušilo ugled, otjeralo sponzore, plus jasno odvratilo ozbiljne kupce, pošto su dugovi veliki. Mnogo je različitih informacija, ali je UEFA prvo odbila plan Milana, pa onda i dogovor u maju, kroz redove je poručeno da je glavni problem sumnjivi vlasnik. To je navodno izazvalo sukobe u samom klubu, još je Milan došao na ideju da tuži UEFA zbog neravnopravnog tretmana što bi tek bio presedan.

Ako su insajderske informacije iz Niona tačne, Milan će Zvezdinim putem. Doduše, taj pad je pomogao srpskom šampionu da ustane, ali Milan je mnogo veće ime i ovo će biti veliki potres,ali ipak, sačekajmo konačnu odluku.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti