01. 06. 2018 - 11:46
INTERU NOVAC BITNIJI OD ICARDIJA: Argentinac jako razočaran...
907
Shares
INTERU NOVAC BITNIJI OD ICARDIJA: Argentinac jako razočaran odlukom!

VELIKI NOVAC U IGRI

INTERU NOVAC BITNIJI OD ICARDIJA: Argentinac jako razočaran odlukom!

Sport.ba
01. 06. 2018 - 11:46
0
Shares

Mnogo medijskog vremena se ovih dana posvećuje Mauru Icardiju, što zbog izostanka iz Argentine, plasmana u Ligu prvaka prvi put u karijeri, a na kraju i radi eventualnog prelaska. Za sada nema ništa novo oko Icardija, iako se i dalje pronose vijesti o šokantnoj zamijeni sa Juventusom. Klub šuti, nije se oglasio ni sam fudbaler, a čak je i Wanda Nara ostala nIJema, što je navelo mnoge da vJeruju da se nešto sprema.

Već smo pisali, vatru je dodatno potpalio brat Paola Dybale objavivši sliku Icardija i Dybale u dresu reprezentacije uz aluziju da bi mogli da zaigraju u istom klubu. Italijanski mediji kažu da je Maurito razočaran. Očekivao je da mu Inter ponudi ugovor odmah poslije završetka šampionata i osvojenog četvrtog mjesta, Wanda Nara je tada rekla da je došlo vrijeme pregovora i da žele da tu situaciju riješe što prije, ali od tada je prošlo deset dana, Inter se nije oglasio.

icardi

Mediji dodaju da je kapiten razočaran takvim odnosom, da se sada okrenuo na drugu stranu i gleda ka ostalim ponudama. Naravno, ako neko plati klauzulu od 110 miliona u prvih 15 dana jula, onda je slobodan da ode. Icardi sumnja da Inter to čeka, da provjeri da li neko želi to da plati i da je spreman da uzme taj novac. Poslije toga mogu da ga ucjenjuju i da biježe od toga da mu ponude novi ugovor koji bi bio oko 9 miliona eura po sezoni.

Za Argentinca se interesuje Chelsea, odlazak Benzeme bi mu možda otvorio mjesto u Realu, a što se tiče Juventusa, to bi zaista bilo nevjerovatno. No, i dalje se o tome piše i nagađa, pa ne treba ni isključiti zamijenu vijeka.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti