17. 04. 2018 - 15:11
Rakitić: Ja u Bayernu? Drago mi je da je Niko postao njihov...
907
Shares
Rakitić: Ja u Bayernu? Drago mi je da je Niko postao njihov trener...

GOVORIO ZA TPORTAL

Rakitić: Ja u Bayernu? Drago mi je da je Niko postao njihov trener...

17. 04. 2018 - 15:11
0
Shares

Španski El Mundo Deportivo, koji u stopu prati kako "diše" Barcelona, jučer je objavio vijest kako Bayern sprema ponudu od čak 80 miliona eura za Ivana Rakitića.

Hrvatski veznjak vraća se nakon operacije prsta lijeve ruke, a za tportal je prokomentirao navodni interes Bavaraca za njegove usluge: "Jednostavno ne znam što bih rekao o svemu tome, jer koliko ja znam - po tom pitanju nema zasad ništa. Moram reći da mi je zaista drago što je Niko Kovač postao novi trener Bayerna. To je sve što vam mogu reći na temu Bayerna."

U slučaju da se transfer zaista dogodi, bio bi to Rakitićev povratak u Bundesligu iz koje je 2011. iz dresa Schalkea uskočio u Sevillin, a onda iz Andaluzije otišao u Barcelonu. No, sudeći prema njegovim riječima, ovo sve skupa ipak ide u domenu špekulacija španskih medija koji vjerojatno u imenovanju Nike Kovača vide mogućnost da Raketa "odleti" put Münchena.

Rakitić trenutačno prema transfermarktu vrijedi 50 miliona eura, a u tekućoj je sezoni ovaj 30-godišnjak u 49 nastupa upisao četiri pogotka i isto toliko asistencija.

Učitaj još novosti