14. 04. 2018 - 20:57
PROBLEMI U MADRIDU Cristiano ih ne želi: Perez radi Ronalda...
907
Shares
PROBLEMI U MADRIDU Cristiano ih ne želi: Perez radi Ronalda morao stopirati dva mega-transfera!

NE ŽELI VRHUNSKE IGRAČE

PROBLEMI U MADRIDU Cristiano ih ne želi: Perez radi Ronalda morao stopirati dva mega-transfera!

14. 04. 2018 - 20:57
0
Shares

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez morao je stopirati dovođenje dvojice pojačanja jer je tako htio Cristiano Ronaldo. Iako ih je Zinedine Zidane želio, Portugalac smatra kako je nakon svih trofeja koje je donio klubu zaslužio sam birati saigrače. Portugalac je navodno stopirao dolazak dvojice hit-igrača na nogometnoj tržnici, Mohameda Salaha i Maura Icardija.

Oba igrača je navodno tražio Zinedine Zidane jer je njima želio ojačati napad za iduću sezonu, ali Cristiano Ronaldo je zaustavio njihovo dovođenje jer smatra kako je Salahova fenomenalna sezona samo trenutno čudo, ali se zapitkuje hoće li ju ponoviti i dogodine. Kod Icardija mu također smeta njegova nedosljednost, odnosno činjenica što prečesto igra toplo-hladno.

Smatra kako će im se dogoditi ono što se dogodilo Andreu Gomesu i Ousmaneu Dembeleu u Barceloni, dovedeni su jer su lani bili sjajni u svojim klubovima, ali po dolasku u katalonsku prijestolnicu potpuno su se izgubili. Ronaldo želi iskusnije, dokazane igrače kao partnere u napadu, također smatra da Salah nije puno bolji od Marca Asensija koji je već u Madridu.

Sigurno je da će Kraljevi učiniti sve da ojačaju svoj napad, a spominju se brojna imena. Neymar je najveća želja, ali je veliko pitanje da li je njegov dolazak uopće moguć...

Učitaj još novosti