18. 03. 2018 - 20:36
Naomi Osaka uništila Kasatkinu i osvojila Indian Wells
907
Shares
Naomi Osaka uništila Kasatkinu i osvojila Indian Wells

FENOMENALNA JAPANSKA TENISERKA

Naomi Osaka uništila Kasatkinu i osvojila Indian Wells

18. 03. 2018 - 20:36
0
Shares

Nevjerovatan turnir odigrala je mlada Japanska teniserka Naomi Osaka. Sve redom teniserke je uništavala na terenu, a ista sudbina zadesila je i Dariu Kasatkinu u finalu.

Daria Kasatkina osvojila je prvi gem, tačnije napravila je break, ali nakon toga više se nije pitala za ništa na terenu. Kasatkina je imala je imala samo jednu break loptu u prvom setu i to je bilo sve što joj je pružila Naomi Osaka, koja je sa ukupno četiri breaka slavila rezultatom 6:3, 6:2.

Baš neki dan smo pisali o nadolazećoj zvijezdi, a ona je nakon toga pobijedila prvu teniserku svijeta Simonu Halep, a danas nam se pravo odužila osvajanjem Indian Wellsa. Za 44. teniserku svijeta fenomenalan rezultat, a ako nastavi ovako igrati u što ne sumnjamo top 10 nije tako daleko.

Osaka je na prvi servis danas imala 23/29, što je 79% osvojenih poena čime još jednom potvrđuje silinu prvog servisa. Daria Kasatkina bila je na svega 50% osvojenih poena na prvom servisu što je premalo za finale i zasluženo je izgubila.

Sharapova, Radwanska, Vickery, Sakkari, Karolina Pliskova, Halep i u finalu Kasatkina su bile protivnice odlične Osake, pa je težina pehara još veća. Osaka je izgubila svega jedan set i to protiv možda i najslabije protivnice od svih navedenih, a to je Sakkari.
 

 

Učitaj još novosti