17. 03. 2018 - 09:07
ARGENTINAC NIJE ZABRINUT Messi poručio upravi: Savršenu...
907
Shares
ARGENTINAC NIJE ZABRINUT Messi poručio upravi: Savršenu Inijestinu zamjenu imate pred nosom!

DON BALON

ARGENTINAC NIJE ZABRINUT Messi poručio upravi: Savršenu Inijestinu zamjenu imate pred nosom!

17. 03. 2018 - 09:07
0
Shares

Iako je prošle godine potpisao "doživotni" ugovor s Barcelonom, Andres Iniesta je na velikoj raskrsnici. Iznenada je stigla nevjerovatna ponuda iz Kine, koju je "nemoguće" odbiti. Sam igrač je otkrio da će do kraja aprila donijeti konačnu odluku, što znači da itekako razmišlja.

S pravom se postavlja pitanje, pa i da ostane 33-godišnjak na "Nou Campu", ko bi mogao biti njegov nasljednik?! Stiže Brazilac Arthur, ali će mu sigurno trebati vremena da se privikne na igranje u Evropi. Coutinho to nije, jer je igrač s drugačijim karakteristikama, pa se čini da će Barca opet morati u šoping.

Međutim, španski fudbalski tabloid Don Balon tvrdi kako je Lionel Messi rukovodstvu kluba rekao kako Barcelona ne treba dovoditi nikakvog veznjaka jer idealnog nasljednika imaju na "Nou Campu". Riječ je zapravo o Carlesu Aleni, 20-godišnjem Špancu koji igra za Barcelonu B. On je ponikao u La Masiji, debitovao je i za prvu ekipu katalonskog kluba, a Messi navodno smatra kako je spreman već sljedeće sezone preuzeti značajnu ulogu u timu. Vidjet ćemo šta na ovo kaže Ernesto Valverde već na ljeto...

Učitaj još novosti