14. 03. 2018 - 19:11
Nakon sinoćnje sramote United kreće u remont: Ovako će...
907
Shares
Nakon sinoćnje sramote United kreće u remont: Ovako će izgledati novi

NOVA POJAČANJA

Nakon sinoćnje sramote United kreće u remont: Ovako će izgledati novi "đavoli" naredne sezone

14. 03. 2018 - 19:11
0
Shares

Manchester United sinoć se oprostio od nastupa u Ligi prvaka šokantnim porazom od Seville na Old Traffordu (1:2).

Menadžer Jose Mourinho već je najavio da će u sljedećem prijelaznom roku vjerojatno morati potrošiti još novca kako bi složio ekipu koja bi igrala veću ulogu u Ligi prvaka.

"Sve se promijenilo, svi troše novac, zar ne? Ne samo mi, je li tako? To je prirodan put, klub mora ulagati novac. Nismo mi jedini koji moramo trošiti na igrače", rekao je portugalski trener nakon ispadanja od Seville u osmini finala Lige prvaka. 

Pojačanja će Mourinho za početak tražiti u veznom redu...

"Moramo pronaći igrača koji će zamijeniti Michaela Carricka jer on odlazi u mirovinu. Ako ode i Marouane Fellaini, onda moramo dovesti dvojicu igrača..."

Britanski TalkSport je analizirao trenutnu ekipu Uniteda i situaciju na tržištu te predviđa da bi Mourinho sljedećeg ljeta mogao krenuti po Ivana Perišića. Prošlog ljeta bio je blizu dovođenja hrvatskog reprezentativca, ali se United i Inter nisu uspjeli dogovoriti oko odštete.

Britanci smatraju i da Mourinho mora pojačati odbranu pa mu predlažu da Ericu Baillyju doda Thomasa Meuniera iz PSG-a, Tobyja Alderweirelda iz Tottenhama i Josea Gayu iz Valencije. 

U vezni red Mourinho bi mogao dovesti Freda iz Šahtara, a u ofanzivnom dijelu Romeluu Lukakuu i Alexisu Sanchezu pridružiti Perišića ili Christiana Pulisica iz Borussije.

eggg

Učitaj još novosti