14. 03. 2018 - 10:30
Gazda PSG-a stigao u Brazil, Neymar postavio uvjete: Dovedi...
907
Shares
Gazda PSG-a stigao u Brazil, Neymar postavio uvjete: Dovedi njih dvojicu ili se rastajemo!

DON BALON

Gazda PSG-a stigao u Brazil, Neymar postavio uvjete: Dovedi njih dvojicu ili se rastajemo!

14. 03. 2018 - 10:30
0
Shares

Gazda PSG-a stigao je u Brazil gdje se sastao s Neymarom i njegovim ocem kako bi razgovarao o budućnosti. Kao što se bilo pisalo proteklih nekoliko dana, predsjednik francuskog PSG-a Nasser Al-Khelaifi stigao je u Brazil i sastao se s Neymarovim ocem, kako bi ragovarao o budućnosti njegovog sina. Al-Khelaifi se navodno sastao i s Neymarom, koji se oporavlja od operacije stopala koju je imao početkom mjeseca. Mediji su uspjeli izvući riječ, dvije od obojice, koje su bile vrlo pozitivne za navijače PSG-a.

"Neymar ima budućnost u PSG-u. Ima sadašnjost, a ima i budućnost", rekao je Neymarov otac.

Gazda PSG-a nije želio govoriti o svom razgovoru s brazilskim nogometašem, ali je istakao pozitivan ishod. "Uvjeren sam da će se Neymar vrlo brzo vratiti. Vrlo smo ohrabreni činjenicom da se vraća", kazao je Al-Khelaifi, a otac nastavio: "Neymar sada treba našu podršku, jer nije lako prolaziti kroz taj period. Vrlo je hiperaktivan, uvijek želi nešto raditi, a ne smije, jer ponekad se teško nosi i s hodanjem na štakama".

Al-Khelaifi i Neymar Senior nisu htjeli davati više detalja o ovoje temi, kao ni o povratku Neymara Juniora u Španiju. Podsjetimo, posljednjih se sedmica, tačnije od ispadanja PSG-a od Real Madrida u Ligi prvaka, spominje Neymarov povratak na Pirineje. Opcije su Real Madrid i Barcelona, no ako je za vjerovati riječima nogometaševa oca, teško da će se to dogoditi ovog ljeta.

Navijači madridskog i katalonskog kluba ionako ne bi htjeli da se to dogodi, jer prema najnovijoj anketi nijedni ne žele vidjeti Neymara u svom klubu. Ipak, treba pričekati nešto službeno od samog Neymara, koji se zasada samo hvali fotografijama s djevojkom Brunom Marquezine, s kojom je očito ponovo u dobrim odnosima. Kako piše nogometni tabloid Donbalon Neymar svoje ostanak uvjetuje dovođenjem dvojice igrača u PSG, jednog igrača Real Madrida te jednog igrača Barcelone. Iz Reala zahtijeva dolazak Carlosa Casemira kojeg vidi kao zamjenu za Thiaga Mottu dok bi je iz Barcelone zatražio dolazak sjajnog golmana Marca-Andrea ter Stegena kojeg iznimno cijeni, a trenutne čuvare mreže Parižana vidi kao najveći problem ekipe.

Učitaj još novosti