13. 03. 2018 - 20:36
Drama u Kranjčevićevoj: Hajduk nakon penala u finalu Kupa
907
Shares
Drama u Kranjčevićevoj: Hajduk nakon penala u finalu Kupa

SPLIĆANI IZBACILI LOKOMOTIVU

Drama u Kranjčevićevoj: Hajduk nakon penala u finalu Kupa

13. 03. 2018 - 20:36
0
Shares

Hajduk je, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (4:3), prošao u finale Kupa Hrvatske, nakon utakmice koja je u regularnom dijelu završila 1:1. Splićani su u 120 minuta bili bolja ekipa, stvorili su pregršt šansi, ali ih je koštala slaba završnica.

U prvom poluvremenu Hajduk je oštećen za jedanaesterac, nakon što Bebek nije kaznio prekršaj nad Saidom u šesnaestercu Adrijana Šempera. Do kraja poluvremena Bijeli su imali dvije sjajne prilike – prvo je Borja Lopet pogodio okvir gola sa samo nekoliko metara, nakon kiksa Šempera, a onda je Adam Gyurcso iz dobre situacije šutirao ravno u golmana Lokomotive.

U drugom poluvremenu je Lokomotiva pogodila iz prve prave prilike, strijelac je Majstorović nakon ubacivanja Lovre Majera. Međutim, prednost domaćih traje manje od pet minuta, kada Gyurcso pronalazi Hamzu u kaznenom prostoru Lokomotive i Hajduk ima 1:1.

U 71. minuti Šemper još jednom slabo izbija loptu nakon slobodnog udarca, ali Kovačević, slično kao i Borja, promašuje prazan gol. U produžecima je jedina prava prilika pripala Tomi Bašiću, koji je ljevicom šutirao tik uz stativu Šemperovog gola.

Hajduk je na kraju pobijedio boljim izvođenjem jedanaesteraca, a odlučujući gol, nakon promašaja Muse, postigao je kapiten Josip Radošević.

Učitaj još novosti