17. 02. 2018 - 14:58
Perez će učiniti sve da ga dovede: Zbog njega spreman je...
907
Shares
Perez će učiniti sve da ga dovede: Zbog njega spreman je prodati i Luku Modrića

JE LI NA POMOLU SENZACIONALAN PRELAZAK?!

Perez će učiniti sve da ga dovede: Zbog njega spreman je prodati i Luku Modrića

17. 02. 2018 - 14:58
0
Shares

Dele Alli je “zamjenjiv” u Tottenhamu i mogao bi se prodati ovog ljeta, rekao je Jermaine Jenas, dok Harry Kanea klub treba zadržati  još nekoliko godina, nakon kojih će morati popustiti pritisku. Oba engleska reprezentativca su povezana s Real Madridom i vjerovatno će teško odbiti ponude kada ista stigne na adresu Tottenhama.

Kraljevi već odavno žele stasitog centarfora, koji je trenutno u gotovo nestvarnoj formi. Golove postiže kao na traci, a Florentino Perez će sigurno učiniti sve da ga dovede u Madrid. Karim Benzema skoro pa sigurno je već bivši, a navijači sanjaju upravo Engleza u vrhu napada. Španski mediji tvrde da će gazda Reala ispuniti sve zahtjeve napadača Tottenhama, pa i to da mu dodijeli "desetku".

Luka Modrić trenutno nosi taj kultni broj, ali uveliko se nagađa da bi Hrvat na kraju sezone mogao preseliti u redove Manchester Uniteda. Već su mu 32, pa će se Real okrenuti drugim rješenjima. Jedno je navodno i Paul Pogba, koji je izrazito nezadovoljan statusom na "Teatru snova". Sigurno je da nas očekuje nikad vrelije ljeto...

Učitaj još novosti