17. 02. 2018 - 16:00
Ova djevojčica danas živi kao u bajci: Udala se za jednog od...
907
Shares
Ova djevojčica danas živi kao u bajci: Udala se za jednog od najpopularnijih sportista, a mnoge žene svijeta se ugledaju na nju!

Ova djevojčica danas živi kao u bajci: Udala se za jednog od najpopularnijih sportista, a mnoge žene svijeta se ugledaju na nju!

17. 02. 2018 - 16:00
0
Shares

Ova preslatka djevojčica danas je majka dvoje djece i sretno je udata za jednog od najpopularnijih svjetskih sportista.

"Ovaj ringišpil još nije izašao iz mode na Kalemegdanu", stoji u opisu fotografije na kojoj mala Jelena Đoković vozi motor na ringišpilu. 

Dirljiva je njihova ljubavna priča koja je započela u tinejdžerskom dobu u Beogradu, a krunisana u ljeto 2014. vjenčanjem na Svetom Stefanu.

Upravo u to vrijeme sedamnaestogodišnji Novak je odlučio da počne profesionalno se baviti tenisom. Tu godinu završio je na 78. mjestu svjetske liste, i samo oni koji su ga najbolje poznavali, a to su bili njegovi roditelji, kao i treneri Jelena Genčić i Nikola Pilić, vidjeli su u njemu potencijal budućeg velikog teniskog šampiona. Jelena Ristić, koja je 11 mjeseci starija od Novaka, u to vrijeme sigurno nije mogla ni naslutiti kojim tokom će krenuti njihova tinejdžerska veza.

Upoznali su se u jednom većem društvu, ona je trenirala atletiku i imali su mnogo sportskih tema o kojima su pričali. Svi koji su ih tada poznavali kunu se da je to bila ljubav na prvi pogled, nalik onoj koja se često događa na filmu, ali rijetko u životu, piše "Kurir".

– Hvala joj što je deo mog života, jer uz nju i njenu ljubav uspevam da budem svesniji onoga za šta je vredno boriti se. Zahvalan sam joj što je posvećena majka, velika podrška i oslonac svima nama koji smo u njenoj blizini. Volim je iz sveg srca - rekao je Nole u jednom intervjuu.

Jelena i Novak Đoković roditelji su dvoje djece - sina Stefana i kćerke Tare.

 

Učitaj još novosti