15. 02. 2018 - 18:03
Ronaldo spasio Zidanea, a sinoć se i po ko zna koji put upisao...
907
Shares
Ronaldo spasio Zidanea, a sinoć se i po ko zna koji put upisao u historiju

LIGA PRVAKA

Ronaldo spasio Zidanea, a sinoć se i po ko zna koji put upisao u historiju

15. 02. 2018 - 18:03
0
Shares

Cristiano Ronaldo dva je puta zabijao u 3:1 pobjedi Reala protiv PSG- a i tako došao do brojke od 101 gola zabijenog za kraljevski klub u Ligi prvaka! Prije njega, niti jedan igrač nije postigao više od sto golova za istu ekipu u ovom natjecanju, a njemu je to pošlo za rukom u 95 nastupa.

Još više impresionira podatak da je Ronaldo u posljednjih 12 utakmica Lige prvaka zabio čak 21 gol, pri čemu se samo Atletico Madrid uspio 'spasiti' u maju prošle godine!

Portugalac je jučerašnjim golovima ostvario još jedan doseg; postao je prvi igrač koji je u sedam uzastopnih sezona najelitnijeg klupskog natjecanja mrežu protivnika tresao više od deset puta.

Nakon što je prošlog vikenda u 5:2 pobjedi nad Sociedadom postigao hat-trick, Ronaldo je tako u dvije utakmice zabio pet golova, više nego u cijelom prvom dijelu La Lige u 2017. godini kada je poentirao samo četiri puta!

A kritičare će privremeno utišati i Zinedine Zidane kojeg bi još jednom mogli spasiti dobri nastupi u Europi, posebno na Santiago Bernabeuu gdje je u Europi slavio u posljednjih sedam uzastopnih utakmica, prenosi Goal.com.

S druge strane, PSG može tješiti tek podatak da sa 127 golova u 39 utakmica njihov napad čvrsto drži prvo mjesto po broju golova u top pet liga Europe.

 

Učitaj još novosti