03. 02. 2018 - 16:03
Španci pišu, Sky potvrdio: Barca sprema najveću razmjenu u...
907
Shares
Španci pišu, Sky potvrdio: Barca sprema najveću razmjenu u historiji, ovo može promijeniti apsolutno sve

DEMBELE ZA GRIEZMANNA

Španci pišu, Sky potvrdio: Barca sprema najveću razmjenu u historiji, ovo može promijeniti apsolutno sve

03. 02. 2018 - 16:03
0
Shares

Barcelonaa i Atletico Madrid bi na ljeto mogli obaviti jednu od najboljih mogućih razmjena u historiji fudbala.

Španski mediji tvrde da su Katalonci spremni lišiti se usluga i skupo plaćenog Ousmane Dembelea samo kako bi doveli Antoine Griezmanna iz Madrida.

Nadavno, mladi francuski napadač bi mogao napustiti klub nakon samo godinu dana jer Ernesto Valverde želi da ima u napadu trio Messi - Suarez - Griezmann.

Dembele od dolaska iz Dortmunda nikako da se nametne, tu su zaredale i povrede, te uopšte nije opravdao čak 105 miliona eura koji su uloženi u njegovo dovođenje.

Griezmann bi u tom slučaju mogao zauzeti njegovo mjesto, a na "Nou Campu" ne bi strepili hoće li se opet brzonogi napadač povrijediti.

hd-ousmane-dembele-barcelona-13jwb2186nqy1fq974bfhjsqf

Uvijek dobro obaviješteni novinar Sky Sportsa Guillem Balague.

"Greizmann je definitivno Barsina meta broj jedan, a njegova cijena je 100 miliona eura. Iako je Atletico prijavio cijeli slučaj FIFA-i zbog nedozovoljenih pregovora Katalonaca sa samim igračem, uprava kluba je zapravo Griezmannu poručila da će biti sretna ako ostane, ali da postoje različiti načini za njegov odlazak osim pregovora iza zatvorenih vrata. Želja Atletica je da skine pritisak s njega do ljeta i Griezmann je uz Dijega Costu zaigra postao bolji igrač. Međutim, to ne mijenja činjenicu da je on Barcina meta broj jedan", rekao je Balague.

Učitaj još novosti