03. 02. 2018 - 08:50
Topnici se ne šale: Kolašinac 'slučajno' otkrio novo...
907
Shares
Topnici se ne šale: Kolašinac 'slučajno' otkrio novo Arsenalovo pojačanje

MAX MEYER SLJEDEĆA META

Topnici se ne šale: Kolašinac 'slučajno' otkrio novo Arsenalovo pojačanje

03. 02. 2018 - 08:50
0
Shares

Arsenal je izgubio Alexisa Sancheza, ali je i dobio Mkhitaryana i Aubameynaga. Sjajni dovjac tako će ponovo sarađivati nakon dosta uspjeha u Dortmundu.

Navijače je obradovala i informacija da je Mesut Ozil produžio saradnju s Topnicima i da ostaje u sjevernom Londonu, iako se to donedavno činilo nemogućim.

Međutim, izgleda da se Arsene Wenger tu ne zaustavlja, a sljedeća meta je mlađahni veznjak Schalkea Max Meyer.

Fudbaler Schalkea može dobro igrati kao napadački vezni, ali i kao povučeni plejmejker. Meyer je s mladom njemačkom reprezentacijom prvak Evrope, a ima i četiri nastupa za Elf.

Britanski mediji pišu da je Meyer sljedeća Wengerova meta, koji je u januaru ipak odradio dobar posao - osigurao potpis Aubameyanga i ostanak najveće zvijezde ekipe – Mesuta Ozila.

Meyeru ugovor sa Schalkeom ističe na ljeto, a Topnici se nadaju da bi mogao izabrati baš njih. Tako bi se moglo lako desiti da nakon Kolašinca još jedan igrač iz Gelsenkirchena stigne na "Emirates" i to također potpuno besplatno.

Upravo je Kolašinac, prema tvrdnjama nekih medija, dobio odgovoran zadatak da nagovori bivšeg saigrača da dođe u sjeverni London. Pažnju javnosti je privuklo live javljanje našeg reprezentativca na Instagramu, koje je Meyer komentarisao "yagunners". Brojni su odmah ovo protumačili kao ključni dokaz da će ovaj fudbaler na ljeto pojačati Arsenal.

111

Učitaj još novosti