27. 01. 2018 - 09:20
Karabatić otkriva: Zbog ove stvari smo izgubili od Španije
907
Shares
Karabatić otkriva: Zbog ove stvari smo izgubili od Španije

DUGI NAPADI

Karabatić otkriva: Zbog ove stvari smo izgubili od Španije

27. 01. 2018 - 09:20
0
Shares

Perfektni francuski niz (šest utakmica - šest pobjeda) stao je u polufinalu gdje je Španija bila bolja, uvjerljivo bolja, i poslala Les Expertse u borbu za broncu.

Španci su ih taktički potpuno nadigrali, razbili do poluvremena, napravili razliku i kontrolirali je pametno do konca susreta te otišli u finale, a Francuze pogurali u borbu za treće mjesto.

Selektor Furije Roje, Jordi Ribera, fantastično je vodio utakmicu od prve do zadnje minute, jasno, bilo mu je mnogo lakše nakon sjajnog početka, ali izludio je Dinarta i Francuze dugim napadima, na koje danas pogreškama sklona francuska odbrana, koja je protiv Hrvatske bila sjajna, jednostavno nije imala odgovora.

„Odigrali smo top utakmicu od prve do zadnje minute, nije bilo lako kad vodiš protiv tako dobre momčadi, oni se ne predaju do samog kraja, ali bili smo koncentrirani od početka do posljednje sekunde i izdržali pritisak,“ rekao je Alex Dujshebaev, strijelac jednog gola iz tri pokušaja.

„Napravili smo razliku kad je trebalo i zadržali je do samog kraja,“ dodao je.

„Tužni smo, znali smo da će biti teška utakmica protiv Španije i pokazalo se to danas. Jako čudna utakmica, nametnuli su nam neki spor ritam, svaki napad im je trajao po dvije tri minute, mi smo dosta griješili, srljali, igrali brzo i to nas je ubilo,“ rekao je Luka Karabatić.

„Teško je biti koncentriran u napadu kad igraš odbranu po dvije tri minute, svaku pogrešku koju napraviš, oni kazne i nije lako igrati protiv toga. Sad nas očekuje utakmica za treće mjesto, moramo se odmoriti, isprazniti glave i pripremiti se za taj susret,“ zaključio je.

Učitaj još novosti