24. 01. 2018 - 23:07
Sarajevo: Sve spremno za 'Izbor najuspješnijih sportista i...
907
Shares
Sarajevo: Sve spremno za 'Izbor najuspješnijih sportista i sportskih ekipa u BiH'

SUTRA U NARODNOM POZORIŠTU

Sarajevo: Sve spremno za 'Izbor najuspješnijih sportista i sportskih ekipa u BiH'

24. 01. 2018 - 23:07
0
Shares

Povodom tradicionalne sportske manifestacije „Izbor najuspješnijih sportista i sportskih ekipa u BiH“, koja predstavlja prepoznatljiv sportski događaj na kome se sumiraju sportski rezultati i proglašavaju najbolji sportisti i sportske ekipe danas je u prostorijama Općine Stari Grad Sarajevo održana press konferencija.

Izbor najuspješnijih sportista i sportskih ekipa u BiH, 73. po redu, najavio je načelnik Općine Stari Grad i predsjednik Organizacionog odbora Ibrahim Hadžibajrić.

"Čast mi je bila biti dio tima ovogodišnje organizacije Izbora najuspješnijih sportista i sportskih ekipa. Ovo je jedinstvena manifestacija s dugogodišnjom tradicijom. Nadam se da ćemo svi zajednički sutra uveličati ovaj događaj“, kazao je Hadžibajrić.

Potpredsjednica Organizacionog odbora Almedina Čaušević kazala je kako organizacija Izbora najuspješnijih sportista i sportskih ekipa u BiH nije nimalo jednostavan posao, ali da bez obzira na sve poteškoće i ovogodišnja manifestacija će biti visokom nivou.

1

„Obezbijeđen je niz nagrada. Bit će proglašen najbolji sportista u muškoj i ženskoj konkurenciji, najbolja sportska ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji, najbolji junior i juniorka, deset najbolji sportista, najbolji košarkaš, nogometaš, specijalna priznanja, te niz drugih priznanja“, pojasnila je Čaušević.

Izbor najuspješnijih sportista i sportskih ekipa u BiH bit će održan sutra u Narodnom pozorištu u Sarajevu s početkom u 19:30 sati

Učitaj još novosti