23. 01. 2018 - 16:41
Ozilov post izazvao haos na društvenim mrežama: Jasnije od ove...
907
Shares
Ozilov post izazvao haos na društvenim mrežama: Jasnije od ove poruke ništa ni ne treba!

ŽELI OSTATI U LONDONU

Ozilov post izazvao haos na društvenim mrežama: Jasnije od ove poruke ništa ni ne treba!

23. 01. 2018 - 16:41
0
Shares

Alexis Sanchez je napustio "Emirates", a i Mesut Ozil je početkom mjeseca bio veoma blizu odlaska. Sjajnom reprezentativcu Njemačke krajem sezone ističe ugovor s Arsenalom, pa mnogi smatraju da će uskoro i on napustiti London.

Naravno, sada i drugi klubovi imaju pravo pregovarati sa sjanim veznjakom i dovesti ga besplatno na ljeto. Naravno, ako ne produži saradnju s Topnicima.

Ozil ponovo igra u prepoznatljivoj formi, odlično upošljava saigrače i organizuje igru, a tek treba vidjeti kako će sarađivati s Henrikh Mkhitaryanom koji je stigao jučer iz Uniteda.

Stručnjaci smatraju da bi eventualni dolazak Pierre-Emerick Aubameyanga iz Borussije vjerovatno značio i Ozilov ostanak na "Emiratesu".

Pregovori s Topnicima su u tijeku, a njemački mediji tvrde da bi uskoro dogovor mogao biti i postignut. Također, Arsenal pregovara s Ozilovim agentom o ostanku u Londonu.

Sam igrač odlučio se oglasiti na društvenim mrežama, a njegova objava dovela je do nevjerovatne navale komentara navijača Arsenala.

Objavio je fotografiju sa ulaznim vratima od kuće, napisavši "Moj dom" i "London", a na fotografiji se vidi njegov logo, "M10".

Izgleda da sjajni reprezentativac Elfa ne planira odlaziti iz Londona, a to je naravno sjajna vijest za sve fanove Arsenala.

 

Učitaj još novosti