16. 01. 2018 - 23:02
Červar objasnio razlog poraza, ali nije odgovorio na glavno...
907
Shares
Červar objasnio razlog poraza, ali nije odgovorio na glavno pitanje

EVROPSKO PRVENSTVO

Červar objasnio razlog poraza, ali nije odgovorio na glavno pitanje

16. 01. 2018 - 23:02
0
Shares

Hrvatska je poražena u posljednjoj utakmici skupine A Eura protiv Švedske u Splitu, 35:31.

Skandinavci su sjajnom igrom razoružali momčad Line Červara koja je od početka susreta hvatala priključak, ali je sve više tonula. Bilo je i devet razlike za Švedsku, radili su gosti što su htjeli, ulazilo im je sa svih strana i na kraju je Hrvatska, koliko god čudno zvučalo, dobro i prošla.

Kauboji sebi zagorčali život: Čak ni tri pobjede im ne garantuju polufinale!

"Možda su nas zavarale dvije pobjede, iako sam upozoravao da utakmica s Islandom nije mjerilo. Žao mi je Splita koji je bio sjajni organizator. Znali smo da ćemo imati problema u napadu jer protiv Šveđana ne možeš lako zabiti brzi gol. Ukočili su nam Cindrića, igrali gustu zonu i stvarali nam puno problema. Razgovarao sam s igračima, ali čini se da su nas zavarale te dvije pobjede", rekao je nakon utakmice Lino Červar.

Pokušavao je sve moguće varijante odbrane, ali ništa nije uspjelo zaustaviti raspoložene Šveđane.

Prve reakcije nakon poraza od Šveđana: "Razvalili su nas, trebali smo izgubiti s najmanje 10 razlike"

"Obrana nam je bila najslabija dosad na turniru. Bez obrane nema dobre igre. Pokušavali smo sve, ali nismo bili agresivni, nismo pronašli ritam sve do kraja drugog poluvremena kad je već bilo kasno. Potpuno zasluženo smo izgubili", dodao je selektor Kauboja koji nije htio komentirati vrlo slabu igru golmana na cijelom turniru.

"Ne bih izdvajao nikoga pa ni golmane. Svi smo krivi za ovaj poraz. Alilović nije izbačen iz momčadi i on ostaje s nama", rekao je Červar.

"Nedostajalo nam je borbenosti koja nas je krasila u prve dvije utakmice. Golmani su nam bili na streljani, nismo im uopće pomogli", kratko je komentirao Željko Musa.

Učitaj još novosti